pátek 1. června 2018

Nová ót kutýr Balenciaga pro bohaté santusáky.


 photo balenciaga-t-shirt-shirt_02_zps0yyepo53.jpg

 photo balenciaga-t-shirt-shirt_03_zpsrjvxjipb.jpg

Demna Gvasalia ze značky Balenciaga přišel s dalším "inovativním" modelem. Tentokrát se k němu na internetu vyjadřuje hodně lidí, kteří to mají v hlavě pořádku, a kritizují ji jako nesmysl - za 1 290 Amerických dolarů. Přesně tolik totiž stojí toto tričko, na jehož přední straně je našita košile, která z trička jen tak visí. Také si můžete obléci tu košili, ze které pak bude vzadu viset tričko. Ano, slyšeli jste správně. 

Balenciaga byl kdysi módní dům, který patřil k haute couture, dnes je to přehlídka toho nejohavnějšího z devadesátých let, co u nás stále běžně najdete nejen v sekáčích za pár korun, ale také na lidech, kteří to ještě nepřestali nosit. Demna Gvasalia, který teď v Balenciaga dělá kreativního ředitele je buďto pořád zhoubovaný, nebo si ze všech dělá prdel. A svět mu to žere. 

 photo balenciaga-t-shirt-shirt_01_zpsxwqpjsaj.jpg

K čemu tento kus oblečení slouží? Napadá vás něco? Snad jen kdyby chtěl jeden muž análně znásilnit druhého, zapne svoji oběť do košile našité na předku, aby se jen tak nevyvlékla? Nebo si to obléknete tam, kde tričko s nápisem "vypadám jak ko*ot" by bylo příliš explicitní? Kdo si to kupuje? Není to nějaký sociální experiment? Koupíte si tuto věc za skoro třicet tisíc, a druhý den vás zbaví svéprávnosti?

Pokud si tento zmetek chcete koupit, klikněte sem.

3 komentáře:

  1. :D Vyborne napsane! Strucne, vystizne, vtipne.

    OdpovědětVymazat
  2. že vás jako první napadlo anální znásilnění. Freude, Freude...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem k pozici druhé (pánské) košile se to nabízí.

      Vymazat