pondělí 28. května 2018

Béžové šortky a lněné sako


 photo bezove-sortky-lnene-sako_01_zpswuyvlzqi.jpg

 photo bezove-sortky-lnene-sako_02_zpshb66snw0.jpg

 photo bezove-sortky-lnene-sako_03_zps3boijmot.jpg

 photo bezove-sortky-lnene-sako_04_zpsdeu4yejv.jpg

 photo bezove-sortky-lnene-sako_05_zpsjq2ffpdl.jpg

 photo bezove-sortky-lnene-sako_06_zpsigyd0jmk.jpg

 photo bezove-sortky-lnene-sako_07_zpshfptrgfe.jpg

Minulý týden bylo už takové horko, že jsem si letos poprvé vzal šortky. A k nim lněné sako na večer, to se přeci jen ještě ochlazuje. Po minulém příspěvku mně pár lidí psalo, jak v létě nosit sako, a neuvařit se. Pokud už tedy sako mít musíte /chcete a nejedná se o opravdu velice formální událost, pořiďte si lněné sako s podšívku z jiné látky než z polyesteru. Ideálně takové, jako dělá Blažek - bez podšívky na zádech. Ten rozdíl jde znát. Len je prodyšný a lehký, ale také velice mačkavý. Ale na garden party nebo cocktail party s ním v létě uděláte parádu i tak. A pokud to společenská situace dovoluje, doporučuji semišové mokasíny bez ponožek, to také ulehčí, a rozhalenku. Namísto kravaty si pak vemte kapesníček nebo ozdobu do klopy, ať outfit vyvážíte a oživíte ;)

Na sobě mám šortky H&M, polo triko, lněné sako a boat shoes Gant, sluneční brýle Michael Kors, hedvábný kapesníček z Le Premier, švýcarské hodinky Wenger, opasek na míru Astute Prague a náramek Lavaliere. Z toho mám obzvláště velkou radost, protože nově má Lavaliere v nabídce také náramky z drahokamů. Tento je z granátů, a i když na první pohled vypadá jako černý, při různém světle se krásně červenočerně leskne. A ten korálek je z pravého stříbra. 

1 komentář:

  1. Zdravím, chtěla bych se zeptat, jak je to s mačkavostí u lněných materiálů? Přemýšlím, že si tady pořídím lněnou sukni, ale nemám žádnou zkušenost s tímto materiálem a nechci, abych po prvním sednutí měla sukni celou pomačkanou. Díky, Zdena

    OdpovědětVymazat