pátek 14. února 2020

Spolupráce Crocs a KFC



Firmy Crocs a KFC právě potvrdily, že ve vesmíru žijí inteligentní tvorové. Natolik inteligentní, aby k nám nepřiletěli. Nikdy. Ani bych se nedivil, kdyby naši planetu chtěli zničit jako v nějakém americkém filmu. Je tady apokalypsa. Obuvní firma proslulá nevkusnými zákazníky a zdroj opileckého jídla ve dvě ráno na Národce, které ve 2.15 skončí na chodníku před Májem, se spojily, a vytvořily esenci hnusu. Až se divím, že je nenavrhl třeba Kanye West.

Včera večer na mě odkudsi vyskočilo video s pekelným stylingem, kde dívka s legračně pomalovaným obličejem předstírá, že něco frituje. Pak z fritézy vytáhne jedny z nejodpornějších Crocsů, jaké jste kdy viděli, než jste si vypíchli oči nožem s čepelí namočenou v kyselině. Pokud jste někdy někomu chtěli nonverbálně naznačit, že toužíte po amputaci dolních končetin nebo aby vám někdo polil nohy vařícím olejem z friťáku, obujte si tyto boty.



Mají stát 60 Amerických Dolarů, což je cena dost nízká na to, abychom ten hnus mohli spatřit na vlastní oči, a už se o nich píše na Highsnobiety. Takže předpokládám, že rachitičtí chlapci, kteří z nějakého bizarního důvodu nosí bílé ponožky (s logem, samozřejmě) vytažené až pod kolena přes tepláky či legíny, se po nich budou moci utlouct, a obratem je budou "reselovat" ve facebookovýh skupinách, kde se mluví jazykem ještě méně srozumitelným než na Mimibazaru. 

Kromě toho, že jsou tyto Crocsy samy o sobě ohavné, na sobě budou mít tzv. "džibic", gumové věci, které se zastrkují do děr v této obuvi do vody (čímž se snižuje smysl tohoto designérského paskvilu) v podobě smaženého kuřecího stehna. Nejen, že to má jako kuře vypadat, ale i vonět. Svatá Maria, Matko Boží, pros za nás hříšné nyní i v hodinu smrti naší. Amen.

4 komentáře:

  1. Proč mám v poslední době velmi často pocit, že se daná zpráva zatoulala omylem z aprílového vydání? Pokud něco takového opravdu existuje, zaslouží si tvůrce tohoto designérského majstrštyku i ti, co si ho zakoupí, aby si je odnesl orel skalní do svého hnízda a tam ekologicky zlikvidoval.
    Marie

    OdpovědětVymazat
  2. To je vtip? Už samotné kroksy sú des, ale kroksy s vyprážaným mäsom, to už je iný level.

    OdpovědětVymazat
  3. Nečudoval by som sa keby tvorcovia počítali s presne týmto typom publicity. Ignorovať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná ano, ale připadá mně absurdní, aby někoho reklama přiměla koupit si něco takového, popřípadě koupit si jiné Crocsy nebo začít chodit do KFC. Obávám se, že je to prostě další věc z hnusné módy, která je teď in.

      Vymazat