neděle 6. října 2019

Podzim je tady


 photo holinky-hunter-bunda-barbour-mikina-gant-czech_fashionisto_zpsrcenujsz.jpeg

V sobotu jsem byl v Břeclavi, Dopoledne jsem si ve svém oblíbeném sekáči nakoupil pár krásných věcí, třeba kašmírový kabát z látky ze Savile Row za 19 korun. Odpoledne se rozpršelo, ale to nám nezabránilo ve sledování zápasu místního rugbyového mužstva (vyhráli)!

Chvíli pršelo, pak zase chvíli svítilo slunce, a tak jsem si vzal holínky Hunter, voskovanou bundu Barbour, levisky a mikinu Gant. Taška je Le Sportsac z Urbanluxu, a mám ji už roky. Asi jste si všimli, že obchod Barbour u nás po celkem krátké době končil. Ale Gentleman Store teď přišel se zprávou, že bundy  Barbour jsou teď nově v jejich sortimentu. A mají je snad za ještě příznivější ceny. ;)

Holínky si nemůžu vynachválit. Jdou pohodlné i při delším nošení, protože to není ten jejich klasický levnější model, ale boty určené do lesa či na práci na zahradě a podobně, a podle toho mají upravenou podešev. Kromě hejtů na moje křivé nohy se těším na hejty, že nosím gumáky na sportovní utkání na blátivé louce. :D 

4 komentáře:

  1. asi zklamu, nemám hejt, ale anti-hejt :D někteří nosíme Huntery i do kanclu v centru Prahy a jsme na sebe hrdí. Je tak dál (y)

    OdpovědětVymazat
  2. Prečo si neaktívny? A ja denne kontrolujem, či máš článok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za přízeň. ;) V poslední době jsme měl hodně práce, tak jsem na blog neměl moc času, ale polepším se. Sleduj mě také na Facebooku, tam přispívám téměř denně.

      Vymazat
    2. Sledujem. Ale blog je blog. Ten sledujem od začiatku, tak mi chýbajú články. A ty si jeden z mála ešte aktívnych blogerov, ktorí ma bavia, s blogmi to išlo do kytek. Chápem, že nie vždy má človek čas. A prosím si zas nejaký článok o starostlivosti o pleť. Mimochodom, kvôli tebe som začala používať Clinique. Od farbičiek po 3 kroky. 😽

      Vymazat