středa 16. října 2019

Prada L'Homme Water Splash



V září jsem si koupil toaletní vodu Prada L'Homme Water Splash. Naslepo, jen podle popisu, který mě zaujal, a hned jsem si ji oblíbil. Dlouho jsem přemýšlel, co mně ta vůně připomíná, a pak jsem si uvědomil, že je to Dior Homme. Můj první "opravdový" parfém, který jsem asi v roce 2007 dostal k Vánocům. Jen je svěžejší, a i přes nižší cenu má docela dlouhou výdrž. Prodává se asi za patnáct stovek za 150 mililitrů, což je velice příznivá cena. A jaký je? 

Toaletní voda Prada L'Homme Water Splash je elegantní pudrově-dřevitá vůně pro muže ukrytá v celkem jednoduchém, ale elegantním flakonu s modrobílým štítkem. Hodí se prý spíše na jaro a léto, ale já si jí užívám už teď, v nastupujícím chladném počasí. Protože kromě svěžích tónů mandarinky, kardamomu a pomerančových tónů neroli ukrývá krásně pudrově dřevité tóny dřeva.

Vůni sestavila autorka vůní Daniela (Roche) Andrier. V horní vrstvě propojila neroli, mandarinkové lístky a kardamom, v srdci kosatec a zázvor, v základu pak ambru, cedrové a santalové dřevo. Já ve vůni nejvíc cítím kosatec, neroli, zázvor a cedrové a santalové dřevo, které parfému dodávají krásný pudrový nádech.


Žádné komentáře:

Okomentovat