středa 28. února 2018

Kožich a džíny? Proč ne!


 photo leopardi-kozich-tricko-levis_01_zpsy7s6dnfv.jpg

 photo leopardi-kozich-tricko-levis_02_zpserpjqjel.jpg

 photo leopardi-kozich-tricko-levis_03_zpspnxogyda.jpg

 photo leopardi-kozich-tricko-levis_04_zpskhvdvabv.jpg

 photo leopardi-kozich-tricko-levis_05_zpsivxsobqd.jpg

 photo leopardi-kozich-tricko-levis_06_zpsp7vo2akq.jpg

 photo leopardi-kozich-tricko-levis_07_zpszewwebok.jpg

 photo leopardi-kozich-tricko-levis_09_zpsheelmnvy.jpg

 photo leopardi-kozich-tricko-levis_10_zps1ps02cui.jpg

 photo leopardi-kozich-tricko-levis_11_zpsnrbere1p.jpg

Tento kožich mám ze sekáče a myslím, že je asi ze 60. let. Nechal jsem si jej upravit, na rukávy, které mně byly příliš krátké, jsem si dal našít pruh kožešiny z lachtana, také velmi staré, a tak jsem mu vdechl nový život, aby jej nemuseli sežrat moli. To by byla přece škoda. 

Vzal jsem si k němu džíny a tričko se svým jménem, které jsem si nechal udělat - v Levi's na Václaváku teď nabízí službu, kdy vám na tričko natisknou vaše jméno, monogram, siluetu města nebo jejich klasické logo "Batwing" v různých barvách a vzorech, ... (tady si o tom přečtěte víc). Kožich nosím často takto "na volný čas", ale spíše večer, protože kožich je docela těžký, a při celodenním pobíhání po městě se pronese :) Teď v tomto mrazivém počasí však hezky zahřeje.

Džíny a tričko je Levi's, ponožky z Ponožkovic, tenisky Adidas Stan Smith a náramek z polodrahokamů Lavaliere.

6 komentářů:

  1. A zas ten leopard. Nie. Aj keď má rukávy z uškatca. Ty si nedáš pokoj a nedáš. Nevypukne ďalší škandál kvôli uškatcom?

    OdpovědětVymazat
  2. Nic ve zlém, ale kožich je očividně dámský (viz tvar límce, áčkový střih). Ty došité černé rukávy ještě víc podtrhují look tety z Rokycan. Fakt obdivuju tvé sebevědomí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže když si žena obleče pánskou košili, nebo že důsledkem emancipace se ženy chovají a oblékají jako muži je v pořádku, ale muž si nesmí vzít kožich? Myslel jsem, že máme rovnoprávnost, ne že ženy si budou nosit a dělat, co chtějí, a ještě určovat, co budou nosit muži.

      Vymazat
    2. Jistě, proč by muž nemohl nosit nějaký ten kus dámského oblečení?!

      Vymazat
  3. Nic proti kožešinam nemam ale pripada mi ze pridas klobouk s perem, tak mas pekny halloweensky prevlek cernoskeho pasaka a kdyz si k tomu pridas zluty oblek tak jeste lepsi kostym the Mask ...only Johny Depp can pull this off

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pharrell Williams se obléká jako stará bába (a nosí dámské věci), a stylisté ho za to vynáší do nebes. Jared Leto taky. Celebrity inspirují "obyčejné smrtelníky", tak proč bysme to nemohli nosit? Mně se kožich s teniskami líbí, rozhodně to není žádná novinka a "nový trend".

      Vymazat