pondělí 26. února 2018

Rozjasňují Clinique Fresh Pressed s vitaminem C


 photo clinique-fresh-pressed_01_zps6mjdjfy8.jpg

Vůči podobným sérům v malinkých obalech s vysokou cenou slibujícím zázraky bývám skeptický, ale... Hned po prvním použití Clinique Fresh Pressed s vitaminem C byla moje pleť jiná. Zářící, na první pohled "čerstvá" a odpočatá, pružná a hydratovaná. Ani jsem tomu nechtěl věřit, ale je to tak!

Clinique Fresh Pressed obsahuje vitamin C, který rozjasňuje pleť, chrání ji a zvyšuje její odolnost, výtažky z morušovníku s antioxidačními účinky, kyselinu salicylovou, která podporuje regeneraci pleti, melasu k potlačení tmavé pigmentových skvrn, a sacharózu a kofein pro ochranu pleti před podrážděním. Slibuje, že bude hydratovat, zklidňovat a vyhlazovat pleť, a že o ji bude chránit a pečovat o ni, a já myslím, že sázka na Clinique se opět vyplatila, protože to funguje.

Vitamin C je známý tím, že chrání pleť a zvyšuje její odolnost – při kontaktu s kyslíkem však ztrácí svoji účinnost. Speciální balení Clinique Fresh Pressed obsahuje čistý vitamin C ve zvláštní komoře, kde je chráněn až do chvíle, kdy sérum začnete používat. Dělá se to takto:

* Tubu nechte zavřenou a sejměte fólii.
* Dvakrát stiskněte "tlačítko", kterým se obsah tuby smíchá s vitaminem C a pořádně protřepejte (před každým užitím) se zavřeným víčkem.
* Naneste na obličej dvě kapky a poté naneste svůj obvyklý hydratační krém nebo je s krémem rovnou smíchejte.

Užívejte dvakrát denně na vyčištěnou pleť a budete nadšeni :) Ideální do těchto dnů, kdy pleť vystavena mrazu a větru hodně trpí. Balení vystačí na týden - pak už by vitamin C nebyl účinný. 

 photo clinique-fresh-pressed_02_zpsc13ppk35.jpg

3 komentáře:

  1. Já jsem také skeptický, ale že bych to zkusil? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dík za tip. Po šichte som sa stavila v lekárni, jasné, že nemali, ale objednané, o týždeň bude. Lebo ja si už neviem poradiť s počasím. Mám denný, nočný, očný, a sérum z hyalurónovej rady od PharmaTheiss, ale veľmi to nepomáha. Nemáš ešte nejaký tip? Tu má trvať zima ešte dlho. Nemôžem ani púder použiť, aby som nevyzerala ako z vápenky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znáš řadu Pep-Start z Clinique? Měl jsem Pep-Start HydroRush SPF 20 Moisturizer, po kterém jsem se trochu mastil, protože mám mastnou pleť, třeba by ti mohl vyhovovat ;) Je hodně hutný, a na zimu ideální :)

      Vymazat