čtvrtek 8. března 2018

Karl Lagerfeld - Bois de Vetiver


 photo karl-lagerfeld-bois-de-vetiver_01_zpsuehtik5i.jpg

Módní návrhář Karl Lagerfeld loni představil kolekci parfémů Les Parfums Matières; čistý, svěží, jemně ovocný Fleur de Pêcher pro ni, a dřevitě kořenitý Bois de Vétiver pro něj, který vytvořil parfumér Christophe Raynaud.

Elegantní, jednoduchý flakon z šedivého skla ukrývá kořenitou, avšak zároveň svěží vůni, která se otevírá nádhernými tóny grepu a červeného pomeranče, který osvěžují lístky máty. V srdci vůně rozkvétají růže, a mísí se s vetiverem a základem parfému z pižma, ambroxanu a pačuli.

Není jako jiné vetiverové vůně, které jsem zkoušel, je mnohem rafinovanější. Pokud jej budete chtít vyzkoušet, rozhodně na kůži. Teprve pak se náležitě projeví "hřejivost" a krása této směsi, která na papírku působí spíše chladně.

Ze všech vůní Karla Lagerfelda mě tato nadchla nejvíce. Voní opravdu nádherně a řekl bych, že lépe, než název slibuje. Výběrem složek parfému se mně trefili do mé chuti, a vzhledem k ceně je to výhodná koupě. Za dobré peníze můžete krásně vonět :) Stačí jedno, dvě stříknutí, protože parfém má dobrou intenzitu a dlouhou výdrž. 

 photo karl-lagerfeld-bois-de-vetiver_02_zpsv7fnkvwn.jpg

Žádné komentáře:

Okomentovat