pondělí 11. prosince 2017

Error on the moon


 photo letecka-bunda-live-sweaters_01_zpsmw5okmeb.jpg

 photo letecka-bunda-live-sweaters_02_zpsjq2jiern.jpg

 photo letecka-bunda-live-sweaters_03_zpsopuaicff.jpg

 photo letecka-bunda-live-sweaters_04_zps9hzyzujt.jpg

 photo letecka-bunda-live-sweaters_05_zpskqtmty2t.jpg

 photo letecka-bunda-live-sweaters_06_zpsgjjnqieg.jpg

 photo letecka-bunda-live-sweaters_07_zpszdrltqda.jpg

 photo letecka-bunda-live-sweaters_08_zpspi0zln95.jpg

 photo letecka-bunda-live-sweaters_09_zpslkavx538.jpg

 photo letecka-bunda-live-sweaters_10_zpsyxkyimgt.jpg

O výhodách merino vlny jsem psal v minulém příspěvku, ale ještě to zopakuji, protože z tohoto úžasného materiálu mám dnes na sobě opět svetr, podíl merino vlny mají také ponožky, a rukavice mají podšívku pro změnu z kašmíru. Merino vlna neškrábe ani nekouše, je tenká a lehká, prodyšná a v létě chladí a v zimě hřeje, nemačká a nevytahuje se, a mezi praními můžete oblečení z merino vlny nosit déle než třeba to z bavlny, protože nenasává pachy jako jiné materiály, a obvykle je stačí jen vyvětrat. 

Tento svetr u nás upletla česká značka Live Sweaters z extra jemné merino vlny. Motiv měsíce s obláčky (nebo vám to připomíná vytažené nitě?) inspirovaný japonskými textilními motivy vytvořila návrhářka Veronika Bratrychová.

Luxusní rukavice Engelmüller jsou také vyrobené u nás, z jemné jehnětiny, a jsou podšité kašmírem, takže krásně hřejí. Vlněnou bundu jsem si loni přivezl z Francie.

Letecká bunda je z Galeries Lafayette, džíny Levi's 522, svetr Life Sweaters, boty Nike, listopadové ponožky z Ponožkovic, sluneční brýle Blažek a rukavice Engelmüller.

3 komentáře:

  1. Wow, tohle je úplně super! Ta bunda, svetr, vlasy... vše jde skvěle dohromady. Nejlepší outfit za poslední dobu.:) B.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle je tisíckrát lepší než ty předchozí outfity, kde máš na hlavě ulízané cosi a šedivé kalhoty s puky, přesně okopírované od mého dědy. Tady by to chtělo akorát ty boty vyměnit, barevně se tlučou.

    OdpovědětVymazat
  3. Príjemný outfit, súhlasím, že topánky by som dala iné, ale aj tak ma najviac zaujali tie okuliare! Tie sú pecka!! :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat