pondělí 6. listopadu 2017

Zelené tvídové sako


 photo zelene-tvidove-sako_01_zpsmmbceau2.jpg

 photo zelene-tvidove-sako_02_zpssjfxtobi.jpg

 photo zelene-tvidove-sako_03_zpspdpypsfo.jpg

 photo zelene-tvidove-sako_04_zpslk4m6il9.jpg

 photo zelene-tvidove-sako_05_zpsvwapt8d8.jpg

 photo zelene-tvidove-sako_06_zps85awwd3p.jpg

 photo zelene-tvidove-sako_07_zpstpoxsjww.jpg

Tvíd je oblíbeným materiálem anglického venkova. Původně jej nosili sedláci a chovatelé ovcí, pak jej začala nosit šlechta na svých sídlech, a dnes se nosí i ve městě; dobře vypadá třeba s džínami.

Podobné - zelené - už jsem sháněl dlouho, a teprve nedávno jsem je objevil v sekáči. Padlo mně jako ulité, má kožené knoflíky, a je z jemného, lehkého vlněného tvídu. Kalhoty jsou Calvin Klein, košile Balmain, hedvábný kapesníček také ze sekáče, ponožky z Ponožkovic, rámové polobotky F. L. Popper, sluneční brýle Michael Kors, luxusní rukavice Engelmüller a švýcarské hodinky Wenger.

5 komentářů:

  1. Závidím ti ty krásné kousky ze sekáčů! Kam na ně chodíš?

    OdpovědětVymazat
  2. Paráda! Mohl bys jít rovnou na ten anglický venkov :)

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit vypadá skvěle. Za sebe bych bych se podle aktuálních povětrnostních podmínek buď pod sakem, kardiganem a košilí přehřál nebo by mě dost studil odhalený krk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Byli jsme celé odpoledne venku a začal se zvedat studený vítr. Byl jsem rád, když jsme se opět dostal do auta pro plášťa šálu ;)

      Vymazat
  4. Tak toto je parádny outfit, vždy som mala slabosť na módu inšpirovanú dobovým Anglickom :) asi aj preto, lebo so svojou postavou je zrovna toto štýl, ktorý neviem nosiť..
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat