pondělí 13. listopadu 2017

Bublinková maska Clinique Pep-Start Double Bubble - Podívejte se, co se stane po dvou minutách!


 photo clinique-pep-start-double-bubble-purifying-mask_01_zpsjwz2wjme.jpeg

 photo clinique-pep-start-double-bubble-purifying-mask_02_zpsns9aoyif.jpeg

Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask, je maska, která během dvou minut hloubkově vyčistí pleť. Z růžového gelu se promění v bublinkovou pěnu, která "nadzvedne" a odstraní maz a nečistoty a zjemní pleť. Je zabalena v zelené tubě s pumpičkou.

 photo clinique-pep-start-double-bubble-purifying-mask_03_zpsohidsrve.jpeg

 photo clinique-pep-start-double-bubble-purifying-mask_04_zpskx4tj7qt.jpeg

Před použitím protřepte a naneste na pleť souvislou vrstvu (vyhněte se oblasti očí). Během několika vteřin se růžový gel začne měnit na bublající pěnu, která začne nabývat na objemu a doslova slyšíte "šumění pěny". Po dvou minutách budete vypadat, že jste se natřeli pěnou do koupele. 

Teplou vodou začněte masku smývat. Po opláchnutí pěny zjistíte, že zanechala vrstvu, která připomíná spíše pěnu na holení - mazlavou vrstvu, kterou krouživými pohyby obličej umyjete a opláchnete. Pleť je tak čistá, hebká, svěží, a připravená na hydratační krém. Oproti jílovým maskám má tu nespornou výhodu, že na umyvadle, všude kolem, na zrcadle, na stropě a za uchem nemáte šedivé fleky od jílu :D

Hodí se pro všechny typy pleti a nezanechává ji vysušenou či napjatou. Používám ji dvakrát týdně, většinou večer, aby si pleť přes noc odpočinula a vstřebala hydratační gel. Nebo když jdu večer ven, protože pleť rozjasní a vypadá opravdu čistě. Samozřejmě je lepší ji používat pravidelně a pleť neustále udržovat čistou, odstraňovat z ní maz a nečistoty, abyste zabránili ucpaným pórům. A jaký je váš oblíbený produkt od Clinique? :)

4 komentáře:

  1. Já právě testuju Clinique Pep-Start Pout Restoring Night Mask a Pep-Start 2-In-1 Exfoliating Cleanser - oba výrobky jsou super, takový malý zázrak na počkání... :)

    OdpovědětVymazat
  2. To musela být sranda sledovat, jak to bublá :D Lechtalo to? :) Každopádně ten produkt vypadá moc zajímavě ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nelechtá to, ale je zvláštní poslouchat, jak ti na obličeji něco šumí - jako pěna ve vaně, ale o hodně víc :)

      Vymazat