čtvrtek 24. srpna 2017

Džíny a bunda Levi's Altered


 photo levis-altered_01_zpsvfmzs8mt.jpg

 photo levis-altered_04_zps4l5udjiy.jpg

 photo levis-altered_03_zpsdnxfj27k.jpg

 photo levis-altered_06_zpsb1eak1ws.jpg

 photo levis-altered_05_zpsjiz0x4rr.jpg

 photo levis-altered_07_zpsedd6aflg.jpg

 photo levis-altered_02_zps8oihgyta.jpg

 photo levis-altered_08_zpstzrsiesv.jpg

Na sobě mám svoje dva nejnovější přírůstky z kolekce Levi's Altered. Ta vychází z vintage modelů, které si příznivci této značky upravovali podle sebe, a tady to Levi's udělal za nás. Což já vítám, protože moje dovednosti na tomto poli nejsou nijak valné. Džíny i dekonstruovanou bundu zdobí různé detaily - ustřižené a nezakončené lemy rukávů a nohavic, knoflíkové dírky avšak zip a chybějící knoflíky na poklopci, tmavé místo tam, kde "chybí" kapsička na hodinky a další. Hlavně jsou z neuvěřitelné pohodlné látky, které já měkká, příjemná, a úplně a okamžitě se přizpůsobí vašemu tělu.

Po těchto slunečních brýlích jsem toužil už od té doby, co jsem je poprvé uviděl, ale pořídil jsme si je až teď, protože do konce srpna teď mají u Blažka akci - při koupi slunečních brýlí dostanete druhé zdarma. Myslím, že úplně všechny sluneční brýle tam stojí asi dva tisíce, takže vás to vychází na tisícovku za jedny. Když se s kamarádem šábnete, vyplatí se to :)

Psaníčko je Givenchy a tenisky jsou originální kousek z dob Československa, vyrobené v národním podniku Svit, který vznikl znárodněním Baťových závodů v tehdejším Gottwaldově. Měly na sobě ještě původní visačku, nebyly nikdy nošené, a uvnitř je vyražena cena 30,- Kčs. Já jsem je koupil za 29 korun v sekáči :D

Odznáčky jsou také z Levi's (kromě loďky). Najdete je tam kromě různých nášivek, pyramidek a cvočků u pultu, když si chcete něco z Levi's upravit (nebo nechat upravit) podlé svého vkusu a získat tak originální kus.

6 komentářů:

  1. tie tenisky su uplne dokonale!!! zavidim! :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je asi poprvé, co tě tu vidím ve světlých džínsech a moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mně líbí ty "odrbané" okraje!

    OdpovědětVymazat
  4. Až na to psaníčko pecka. Tohle je vážně povedenej letní outfit . Jen místo psaníčka , který se pro chlapa prostě nehodí bych vzal lehčí látkovou tašku a bylo by to dokonalý.

    OdpovědětVymazat
  5. Super! Fakt skvělý, mladistvý outfit. Moc pěkně se na tebe kouká :-)

    OdpovědětVymazat