pondělí 5. září 2016

Moje jedinečná bunda z Levi's Tailor Shop


 photo levis-tailorshop_01_zps46a8yjlz.jpg

 photo levis-tailorshop_02_zpsu19cryhz.jpg

 photo levis-tailorshop_03_zpsnkbde7cm.jpg

 photo levis-tailorshop_04_zpse0cnatnp.jpg

 photo levis-tailorshop_05_zpsqxhjyrzy.jpg

 photo levis-tailorshop_06_zps04quykbv.jpg

 photo levis-tailorshop_07_zpswuuggov3.jpg

 photo levis-tailorshop_08_zps6qnubfkj.jpg

 photo levis-tailorshop_09_zpswxpcsmb6.jpg

 photo levis-tailorshop_10_zps3quyvabd.jpg

 photo levis-tailorshop_11_zpszqcptren.jpg

V obchodech Levi's na Václaváku, v Palladiu a na Chodově nabízí službu Levi's Tailor Shop, kde si můžete nechat upravit libovolný kousek Levi's podle vašeho přání. Třeba nějakou výšivkou, nášivkou, odznáčky, cvočky, můžete si nechat zkrátit rukávy nebo nohavice a džíny různě potrhat, nebo naopak díry zašít (a přidat na ně záplaty) vyšisovat a podobně, takže budete mít jedinečný kousek podle svých představ.

Když jsem si konečně pořídil světle modrou džínovou bundu, rozhodl jsem se, že si na ni nechám něco vyšít. Poradil jsem se s krejčím (který se stejně jako já jmenuje Víťa a nedávno s ním vyšel zajímavý rozhovor ve ForMen :), co je možné, kam to umístit a podobně, a hned jeho první návrh se mně líbil - dva zkřížené šípy přes celá záda. A ještě jsem chtěl monogram, ale ne někam, kde by byl hned vidět, ať to nevypadá prvoplánově. Tak mně poradil dát jej na zadní stranu manžety.

Ve čtvrtek odpoledne jsem si to objednal a v sobotu už byla bunda připravená k vyzvednutí. Pak jsem si vybral ještě pár nášivek, které mně během hodiny přišili (mezitím jsem obešel pár obchodů) a doma si na ni připnul ještě pár odznáčků. Jak se vám líbí? Já jsem velice spokojený :) Už dlouho jsem chtěl něco takového, ale sám si na jiné úpravy než připínání odznáčků netroufám, takže toto mně přijde jako skvělý nápad. "Můj" výtvor není nic moc kreativního, v Levi's Tailor Shop umí mnohem lepší věci, skvěle vypadají třeba džínové košile s výšivkami nebo džíny s kontrastními záplatami. Bundu musím ještě vyprat - pod výšivkou šípů prosvítá kresba křídou a látka je mírně pokrčená :)

Nově mám také náramek z hematitu s lebkou osázenou zirkony. Je z českého obchodu Lavaliere, kde mají spoustu krásných náramků z polodrahokamů nebo kombinace zlacených kovů a kůže. Na první pohled jde vidět, že je kvalitní (náramek je docela těžký) a detaily jsou provedeny velice pečlivě.

K tomu jsem si vzal boty Toms, protože chvíli před tím jsem si propíchl nohu rezavým hřebíkem a jel jsem na pohotovost, aby mně píchli tetanovku. Tak jsem potřeboval něco pohodlného :)

Na sobě mám džíny, tričko a bundu Levi's, boty Toms z Urbanluxu a náramek Lavaliere.

8 komentářů:

  1. To vypadá super! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za info. Vůbec jsem nevěděla, že tohle dělají!

    OdpovědětVymazat
  3. A ten náramek je parádní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bunda pěkná , nápad super. Taky jsem o téhle službě nevěděl a upřimně jste mi nasadil brouka do hlavy , protože mi hned začalo hlavou běhat mraky nápadů co bych si mohl nechat upravit , našít a pod :) :) :)
    Nicméně zase si trochu rýpnu (nebertecto jějak zle , ale to už bych asi nebyl já kdybych si nerýpl ) . Když si tak zpětně spočítám co jste si jen za poslední rok pořídil na sebe ( přesněji co jste tu předvedl ) , tak by mě fakt zajímalo jestli se to dá vše unosit a nebo jestli na sebe vezmete věc jednou , odfotíte se a zavřete to do skříně či šatny ? Tohle množství oblečení se dle mého unosit nedá. Tedy pokud nemusíte mít nutně na každý den v roce komplet jiný ohoz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne všechny věci, co tady nosím, jsou nové (tedy když se objeví na fotce, neznamená to, že jsem si je právě pořídil, ale mám je již nějakou dobu), a jiných věcí se zase zbavuji na Vinted. A některé věci, které bych chtěl mít v mém šatníku mně stále chybí, třeba jako tato bunda :)

      Vymazat
    2. a co lidi děláte s věcma ze sekáče? já mám sekáčových věcí milion a je mi to líto vyhazovat, a vinted se to prodává blbě a prostě je mi líto to vyhodit :( strašné dilema.

      Nadia z Czechiatip.blogspot.com

      Vymazat
  5. Tá bunda je super. To je super nápad, že je možné ju takto personalizovať. Nevedela som o tejto službe. Ak budeš mať chvíľku, zastav sa u mňa na My Red Carpet fashion link up. Rada ťa tam uvidím. o)

    Anna
    www.glamadventure.com

    OdpovědětVymazat
  6. nemám vůbec ráda, když nějaká firma hromadně osloví blogery a ti během chvíle všichni napostujou všichni stejné články. Ale tvá bunda je moc hezká, líbí se mi ten znak vzadu. něco takového si představuji mít na skutra :) povedlo se

    Nadia z Czechiatip.blogspot.com

    OdpovědětVymazat