úterý 6. června 2017

Kraťasový oblek a taška Astute Prague


 photo kratasy-oblek-taska-astute-prague_01_zpsrj590tj0.jpg

 photo kratasy-oblek-taska-astute-prague_03_zpspccd9jd6.jpg

 photo kratasy-oblek-taska-astute-prague_02_zpsbjltqray.jpg

 photo kratasy-oblek-taska-astute-prague_04_zpsq2ztuetk.jpg

 photo kratasy-oblek-taska-astute-prague_05_zpsmsraz9e3.jpg

 photo kratasy-oblek-taska-astute-prague_06_zpssqzj632c.jpg

 photo kratasy-oblek-taska-astute-prague_07_zpszsattvia.jpg

 photo kratasy-oblek-taska-astute-prague_08_zpsrc6fvrzj.jpg

 photo kratasy-oblek-taska-astute-prague_09_zpsv5thptsr.jpg

 photo kratasy-oblek-taska-astute-prague_10_zpshisoarwn.jpg

Před pár lety se objevil nový trend - oblek, který tvoří sako a kraťasy namísto kalhot. Velice se mně líbil, ale nikde jsem nemohl žádný sehnat. Pak jsem  v C&A narazil na tento a mám jej doteď. Kraťasy by mohly být trochu delší a volnější a není to žádná závratná kvalita, ale i po několika letech vypadá pořád dobře, je z příjemné prodyšné látky a nosím jej rád.

K němu jsem si vzal svoji novou tašku, kterou u nás navrhuje a z italské kůže ručně šije firma Astute Prague. Mají klasickou světlou a tmavou hnědou a černou, ale když jsme viděl tuto modrou, nemohl jsem odolat. Je z pevné, měkké kůže, nádherně voní, a já jsem tak našel tu pravou tašku na víkendy nebo krátké výlety a už se těším, až ji pořádně provětrám :)

Jen tak mimochodem, v poslední době mě tady někdo hejtuje, že prý z mých článků čiší reklama, a že tady mám uvádět, že za články dostávám zaplaceno. Takže: Ne, toto není reklamní, sponzorovaný článek. Blog dělám proto, že mě baví, ne proto, abych na něm vydělával. Nikdo mně nic neplatí.

Oblek C&A, boat shoes Gant, taška Astute Prague, náramek Lavaliere, hodinky Festina, sluneční brýle Ray-Ban.

5 komentářů:

  1. Wow, ta taška vypadá luxusně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nikdy by mě nenapadlo, že se mně to bude líbit, ale kraťasový oblek vypadá fakt dobře, sekne ti to.

    OdpovědětVymazat
  3. Já ten hater nejsem, ale nechápu proč Vás to tak vyvádí z míry. V podstatě každej Youtuber propaguje nějakou firmu nebo značku a ani u mnoha blogerů to nebude jiné . Netvrďte mi, že jste nikdy za propagaci od těch firem nic nedostal a netvrďte mi, že Vás nikdy žádná z firem jejichž výrobky zde tak chválíte neoslovila s žádostí o propagaci jejich výrobků. To by asi nebylo moc uvěřitelné když jste v oblasti mody dost " profláklej " bloger. Není se za co stydět a je to normální marketingový nástroj současnosti. Tak nevím proč kolem toho takové divadlo.

    No ak dnešnímu outfitu asi jen tolik : Ze všeho se mi líbí bohužel jen ten náramek . Kraťasy k obleku mi přijdou nepatřičné a v podstatě ani nerozumím účelu. Na obchodní schůzku či do kanceláře se to nosit nedá ( fakt nevím co bych si měl myslet o člověku, kterej by v kraťasech přijel semnou domlouvat obchod ) a jako neformální oblečení je to zase nepohodlné. Prostě nesmysl. Taška mi silně připomíná tu tolik kritizovanou koženou kopii Ikey ( možná to je tou barvou ). Náramek super, brýle a boty OK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekněme, že některým blogerům firmy nabídnou nějaký produkt, a když se jim bude líbit, čekají, že o něm napíše. Pak jsou tady firmy, které známým blogerkám nabídnou peníze za to, že nějaký produkt propagují. Jde jim jen o to, že mají velkou sledovanost, a chtějí si koupit reklamní prostor na jejich blogu a sociálních sítích. A když mně někdo pozve na prezentaci nové kolekce, napíšu o tom, když mně připadá zajímavá, a že stojí za zmínku. A to je také smysl těchto akcí - pozvete tam lidí a oni o tom napíší.

      Za propagaci peníze nedostávám, takže se necítím vázán nějakým slibem či povinností o někom psát jen dobře. Často dostávám nabídky na propagaci něčeho, co se mně nelíbí. Ale nechci je přijímat a odradit tak svoje čtenáře od mého blogu, který by působil jako reklamní kanál nějakých značek. A proč třeba tady píšu o té tašce? Protože je dobře, že se u nás vyrábí něco hezkého a kvalitního, a že třeba lidi zajímá, kde si koupit hezkou a kvalitní tašku. A ne, protože mně za to někdo zaplatil. Jako si myslíte, že to funguje v časopisech? Značky jim posílají produkty a zvou novináře na různé akce, a oni o tom píší.

      Proč kraťasy k obleku působí nepatřičně? Protože pořád nosíte džíny, tričko a mikinu, a oblek je pro vás nepřirozené oblečení, které musíte přetrpět, když jdete na svatbu vašich nehipsterských kamarádů (ti oblek asi nevyžafují) nebo do divadla a nechcete naštvat přítelkyni? Myslíte, že v tom obleku půjdu do divadla? Většina lidí dnes nevnímá jako normální oblečení, ale něco jako uniformu a nutné zlo. A pokud nerozumíte účelu krátkých kalhot a obleku, zkuste se trochu podívat do historie. Krátké kalhoty měly praktický důvod: Aby se neušpinily, aby nepřekážely nebo aby v nich nebylo horko. Ale stále to byl oblek, protože slušní lidé tehdy jiné věci nenosili, a ano, vypadalo to pořád elegantněji než jen košile a kraťasy. Také nechápu, proč všichni tolik lpíte na jakýchsi uměle vytvořenými zásadami oblékání, které jste vzali kdo ví kde.

      A co se týče tašky Ikea, asi byste na ni měl podívat znovu, protože tato vypadá úplně jinak. Asi to bude vaše podivná asociace jako o obleku ;)

      Vymazat
  4. dala bych k tomu jiný boty. L.

    OdpovědětVymazat