pondělí 5. prosince 2016

Skleněný motýlek BeMan


 photo skleneny-motylek_01_zpssfrz2rop.jpg

 photo skleneny-motylek_02_zps3ydfq6fx.jpg

 photo skleneny-motylek_04_zps75hpq9px.jpg

 photo skleneny-motylek_05_zps4jeoxjpg.jpg

 photo skleneny-motylek_06_zpsh8vohfcq.jpg

Kromě klasických motýlků jsme tu měli motýlky ze dřeva, které jistě znáte, a viděl jsem také keramické či papírové motýlky nebo motýlky z kůže. A teď je tu motýlek ze skla. 

Na internetových stránkách BeMan máte na výběr z několika skleněných motýlků různých druhů gravírování, barev a podoby látkové stužky motýlku. Pak je tady konfigurátor, ve kterém si můžete vytvořit motýlka dle svých představ. Můžete si zvolit barvu, podobu gravírování a druh a barvu látky na vázání. Na výběr máte také způsob uchycení - pevné, kdy je motýlek celistvý, anebo na suchý zip, kdy můžete motýlka rozložit na skleněnou část, pásek a látkové uchycení uprostřed motýlka. Pokud chcete skleněným motýlkem někoho obdarovat, můžete jej nechat vložit do dřevěné krabičky.

Motýlek je ručně gravírovaný na zadní straně, přední strana je tedy hladká. Trochu jsem měl obavy z váhy motýlku - sklo je přeci jen těžší než látka. Při nošení to však není vůbec znát, motýlek nijak netáhne ani se neprověšuje, a váží celkem 45 gramů i s vázáním. 

Můžete si být jisti, že se skleněným motýlkem budete vypadat originálně a elegantně zároveň :)

3 komentáře:

  1. Ten vypadá úžasně, díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  2. skoda ze tyhle sklenene motylky jakoby bewooden (a nejen nazvem...) z oka vypadly.

    OdpovědětVymazat