pondělí 28. listopadu 2016

Letecká bunda


 photo letecka-bunda-gl_01_zpsr3syqehn.jpg

 photo letecka-bunda-gl_02_zpswq4vsxnr.jpg

 photo letecka-bunda-gl_03_zpsua84evep.jpg

 photo letecka-bunda-gl_04_zpsydt2f9in.jpg

 photo letecka-bunda-gl_05_zps0aapxc2x.jpg

 photo letecka-bunda-gl_06_zpslmfft18c.jpg

 photo letecka-bunda-gl_07_zpsewnipfmg.jpg

 photo letecka-bunda-gl_08_zps3s4f6tkd.jpg

 photo letecka-bunda-gl_09_zpst2jein9c.jpg

Ještě před měsícem jsem byl ve Francii a byla tam taková zima, že jsem si musel koupit něco teplého na sebe, protože jsem si sbalil samé lehké svrchníky. Chtěl jsem nějaký kousek, jaký v šatníku ještě nemám, který zahřeje, a který nebude příliš drahý. A v dijonských Galeries Lafayette jsem si vybral tuto vlněnou leteckou bundu, která je teď ve Francii podle všeho le dernier cri, protože v Galeries Lafayette ji měli asi ve dvaceti variantách a v ulicích jsem ji potkával docela často.

Také jsem opět vytáhl svoje Martensky, které jsem tehdy dlouho sháněl ve svojí velikosti, a dokonce se mně podařilo najít model, který nevypadá jako ty obvyklé "pracovní".

Na sobě mám kalhoty Karl Lagerfeld, svetr Polo Ralph Lauren, bluzon Galeries Lafayette, polobotky Dr. Martens, koženou tašku Furla, rukavice Engelmüller podšité kašmírem a sluneční brýle Italia Independent.

5 komentářů:

  1. Tento outfit se ti opravdu povedl! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Co to je za materiál ta bunda a kolik stála? Kde se dá u nás koupit něco podobného? V řetězcích samé čínské šunty z polyesteru a jiných "fake" materiálů. A kupovat si bundu ve značkovém butiku za 30k se mi taky nechce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je asi z 80 % vlněná a stála asi 4000 a je v ní pravdu krásně teplo :) Ten zbytek je nějaké umělé vlákno, což je dobře, protože bunda je pak odolnější proti vodě a látka je pevnější. Mám kabát Aquascutum, který je ze 100% vlny a je docela nepříjemné, když celý den chodíte v dešti nebo sněhu.
      Podobnou bundu.teď mají.skoro všude, třeba v H&M, i když naživo jsem ji neviděl a co vím, tak v H&M mívají spíše kabáty na parádu než do zimy. I když se tam dají najít i vlněné látky...

      Vymazat
  3. Tá bunda je perfektná - strihovo aj farebne o.O. Celkove veľmi pekný a elegantný outfit - viacej chlapov by sa mohlo inšpirovať.=D

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné, hlavně ta vlněná bunda. Vlna je základ do zimy, bohužel u nás aby ji pohledal.

    OdpovědětVymazat