pátek 25. listopadu 2016

Krásně barevná Clinique Pep-Start


 photo clinique-pep-start_01_zpssjz5mip7.jpg

Před nějakou dobou jste si na mém blogu mohli přečíst recenzi očního krému řady Pep-start od Clinique, který příjemně osvěží okolí očí (zvláště po prohýřené noci) a při pravidelném používání zmenší kruhy pod očima a pomůže váčkům pod očima, aby zpuchly. Teď společnost Clinique přišla s celou řadou produktů Pep-start, které jsou oproti ostatním produktům Clinique v zářivě barevných obalech! :) Nová řada péče o pleť Clinique Pep-start zvládá více úkolů najednou. Rozzáří pleť, jemně ji čistí, zmatňuje, hydratuje a chrání. A jaké jsou jednotlivé přípravky? 

 photo clinique-pep-start_02_zpsaxqyyr3z.jpg

 photo clinique-pep-start_03_zpsqsrqxnba.jpg

První z nich je exfoliační čistící gel Pep-Start 2-in-1 Exfoliating Cleanser. Jedná se o gel, který v sobě obsahuje malé částečky, takže při čištění obličeje mu zároveň děláte jemný peeling. Obvykle používám svůj sonický kartáček, ale střídám jej s tímto, hlavně večer je příjemné smýt ze sebe všechnu tu špínu, která se na vašem obličeji za celý den usadila. 

Zvládne rychlou, účinnou a jemnou exfoliaci (odstraňování vrchní vrstvy odumřelých buněk z povrchu obličeje) a zároveň pleť důkladně čistí. Skvělé! :) Zanechává pleť jemnou a hladkou. Nevysušuje a hodí se tedy pro všechny typy pleti. Já  s mojí mastnou pletí jsem s ním velice spokojený.

 photo clinique-pep-start_04_zps8nag17lp.jpg

 photo clinique-pep-start_05_zpssisji74z.jpg

 photo clinique-pep-start_06_zpsuhab0grs.jpg

 photo clinique-pep-start_07_zpsintfvnik.jpg

 photo clinique-pep-start_08_zpseolb4mqf.jpg

Z těchto čistících ubrousků jsem nadšený asi nejvíce. Znáte vlhčené ubrousky, které se prodávají v takových těch plastových obalech, ze kterých si je po jednom taháte, abyste si třeba na cestách mohli utřít ruce nebo osvěžit obličej? Tak toto je něco podobného, ale ubrousky jsou mnohem větší, mají příjemnější materiál, které lépe stírá, slouží k otírání obličeje a jsou balené po jednom kousku v plastových kulatých "discích".

Pleťové ubrousky odstraňují nadbytečný povrchový maz, odumřelé kožní buňky a povrchové nečistoty, a současně pleti dopřejí lehkou dávku hydratace. Hlavně ta hydratace - po většině vlhčených ubrousků mám pocit, že jsem ještě ulepenější a mastnější než předtím. Tyto jsou naprosto super! A to balení je taková hračička, která mě hrozně baví. Perforovaný kroužek papíru ve středu promáčknete prstem. Tím se k uvnitř složenému ubrousku dostane tekutina, která jej zvlhčí, a ubrousek najednou z miniaturní velikosti nabyde na váleček, který roztáhnete, až máte docela velký ubrousek. Ach, kde tato vymoženost byla, když jsem studoval, a z baru chodil rovnou do školy!

Na poslední fotce si všimněte, jak je účinný - asi budete sami překvapeni, kolik nečistot na vašem obličeji během dne ulpí!
 photo clinique-pep-start_09_zpswudkpdhn.jpg

 photo clinique-pep-start_10_zpslwucixwb.jpg

Kromě toho mají téměř to stejné ve větším balení, které obsahuje padesát ubrousků. Téměř říkám proto, že mají trochu jinou texturu - jsou... jak bych to řekl - hustší. Ale obě varianty čistí skvěle. Ideální, když večer přijdete z práce a chystáte se ven někam vyrazit a spěcháte. Ubrousky Clinique Pep-star vám osvěží obličej, zbaví jej nečistot a mazu, a ještě jej hydratují. A to zavírání s plastovým víčkem je velice praktické.

 photo clinique-pep-start_11_zpspqk0zimm.jpg

Denní hydratační krém Clinique Pep-Start HydroRush SPF 20 Moisturizer obsahuje antioxidanty, zklidňující látky a složky posilující kožní bariéru, čímž zajišťuje ochranu proti vlivům vnějšího prostředí a zanechává pleť svěží. Obsahuje také složky, které chrání před UV zářením, což je u denních krémů žádoucí - ochrana před slunečními paprsky. I v zimě, kdy slunce nejde vidět - UV paprsky však vysílá stále a to je prý největší škůdce pleti. 

Má hutnou, krémovou texturu, přesto se rychle vsakuje a nezanechává pleť mastnou. Do tohoto studeného počasí ideální, dodává mě pocit hydratace a ochrany před zimou a vysušením.

 photo clinique-pep-start_12_zps9iiqqt1c.jpg

 photo clinique-pep-start_13_zpsa8rzanfy.jpg

Clinique Pep-Start HydroBlur Moisturizer je lehký hydratační přípravek, který hydratuje pleť, zahladí nedokonalosti, redukuje nadbytečnou tvorbu mazu, a podle Clinique "k vaší tváři přitáhne zaslouženou pozornost". Nevím, jak to dělají, ale tento "krém" má zvláštní matnou texturu, která na tváři vytvoří film, který jakoby rozmazal nedokonalosti pleti. Není to krém v tom slova smyslu; není mastný a ten efekt je velice zajímavý a působivý. Nečekejte, že budete hned vypadat skvěle, a že zahladí vše, ale ten účinek lze vidět :)

Žádné komentáře:

Okomentovat