čtvrtek 4. srpna 2016

Blankytné sako a Popprovky


 photo blankytne-sako-popprovky_01_zpsif0wk1hc.jpg

 photo blankytne-sako-popprovky_02_zpssqdgxdw5.jpg

 photo blankytne-sako-popprovky_03_zpsqe23lxu4.jpg

 photo blankytne-sako-popprovky_04_zpsdecngko8.jpg

 photo blankytne-sako-popprovky_05_zpsar1omkhw.jpg

 photo blankytne-sako-popprovky_06_zpsyroedmag.jpg

 photo blankytne-sako-popprovky_07_zps3nt3d4x4.jpg

Po dlouhé době tu mám zase nějaké fotky outfitu. To víte, léto je hnus, pokud je vám víc než dvanáct a nemůžete se celé prázdniny válet u babičky nebo u rybníku, a tak se v létě snažím nosit co možná nejméně oblečení. Hodně bílé (na které nejsou vidět skvrny od potu) v kombinaci s kontrastní modrou, a dávat sem každý týden variaci bílého vršku, kontrastního spodku a letních bot bez ponožek by potěšilo leda tak moje haters :)

Dnes jsem si na sebe vzal Levisky, bílou košili a blankytně modré sako z C&A. Poprvé u mě můžete vidět Popprovky, rámové polobotky nové české značky F. L. Popper, jejichž recenzi si můžete přečíst tady.

Také mám nový náramek Trollbeads. Někdo říká, že jsou prý jako Pandora, mně osobně připadají mnohem hezčí, nekýčovité a mají i sortiment pro muže. Funguje to tak, že si sestavíte vlastní náramek z různých komponentů - zvlášť náramek, zvlášť zapínání, zvlášť přívěsky z různých materiálů - ušlechtilé kovy, (polo)drakokamy, sklo, ... Až budete mít náramek podle svých představ. Líbí se mně, že mají přívěsky symbolizující snad všechno: znamení horoskopu, oblíbené zvíře, různé amulety a talismany, je toho tolik, že jsem si zatím vybral stříbrný náramek s jednoduchou velkou karabinou a přívěskem Mléčná dráha z muránského skla lemovaného stříbrem. Teď si brousím zuby na přívěsek Skarabeus a stopper, aby se přívěsky na náramku nehýbaly :)

Ponožky jsou z červencové zísilky z Ponožkovic, kapesníček mám z Le Premier a sluneční brýle Michael Kors.

6 komentářů:

  1. Ta první fotka je dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
  2. To sako je moooc pěkný kámo!

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu vydařený outfit!

    OdpovědětVymazat
  4. Štramák jako vždy! Sako je na jedničku, nádherná barva, celkově příjemný outfit na pohled :-) A na Trollbeads kouknu, to neznám :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Kapesníček se mi fakt líbí. Super!

    OdpovědětVymazat