úterý 8. prosince 2015

Modrý proužkovaný oblek Etro


 photo oblek-etro_01_zpsfaam6owk.jpg

 photo oblek-etro_02_zpsvh7vpkkw.jpg

 photo oblek-etro_03_zpswc51fsnk.jpg

 photo oblek-etro_04_zpsf3nhftok.jpg

 photo oblek-etro_05_zps40roealt.jpg

 photo oblek-etro_06_zpsnqik8twy.jpg

 photo oblek-etro_07_zpsinjlwntl.jpg

 photo oblek-etro_08_zpsj9cbc8xw.jpg

 photo oblek-etro_09_zpsjuurg3xg.jpg

 photo oblek-etro_10_zpsjh0oq0dd.jpg

 photo oblek-etro_11_zpsmekfvde0.jpg

Jak se vám líbí můj dnešní outfit? Našel jsem perfektní modrý oblek s proužkem - značky Etro. Je z lehké vlněné látky a ta hedvábná podšívka s jejich typickým vzorem je nádherná! Možná tomu nebudete věřit, ale objevil jsem jej úplně náhodou ve svém oblíbeném sekáči Humana v Břeclavi. Zahlédl jsem jej, podíval jsem se na velikost - a v tom jsem si všiml té podšívky, a že je to moje velikost. A - sedl perfektně! :)

Kabát je z Gantu, kožešina na něm připnutá ze SCORO COCO, kravata vintage, náramek Jolly Lapel, který mně přišel v Box for King, listopadové ponožky z Klubu Pánů z Ponožkovic z merino vlny (jsou tenké, velice elegantní, avšak hřejivé!), aktovku Elega, a polobotky Loake Aldwych, koupené v Le Premier, který už nějakou dobu sídlí nově v Černé růži. Moji nadměrnou velikost 13 neměli, ale Loake ji dělá, tak mně je objednali, za asi dva týdny přišly - a já mám konečně krásné polobotky! :)

16 komentářů:

  1. Tak tenhle outfit se ti, Vítězslave, neskutečně povedl! Super investice do rámových tan oxfordek, tašky a proužkovaného obleku! Většina mužů, co znám, se proužků na obleku bojí, myslí si, že patří zralým mužům, což je škoda. V této modré variantě je to prostě paráda, pastva pro oči. Dovedu si představit i více formální verzi s hodinkami, manžetovou košilí s pěknými-zajímavými knoflíčky a třeba i kloboukem;-), ale je pravda, že proužky jsou spíše semi-formal, k dennímu nošení a stylizovat je "do oficiálna" snad ani nelze. Za mě, i když je to detail, bych volila barvu kapesníčku v podzimních tónech(červená, tan, hnědá, vínová), do klopy dala pin lví hlavy a šla vítězoslav(n)ě uhádat nejlepší cenu s dodavateli!

    OdpovědětVymazat
  2. Je to fakt do puntíku nádherný! (jen ten náramek se mi prostě nelíbí, ale to už je jen věc názoru, hodit se k tomu hodí :) )

    OdpovědětVymazat
  3. Tá podšívka je fakt nádherná.Milujem Etro potlače :)Luxusné boho...

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, outfit super, sako ti padne, botky luxusní, liška mi přijde umělá, ale tak. Jenom mi teda nejde do hlavy, jestli máš zapotřebí furt komentovat tak povýšenecky vývarovnu (viz poslední prispevek a koment u něj). čau Pavlína Kebluchová

    OdpovědětVymazat
  5. spadla mi čelist ... dokonalé ...

    OdpovědětVymazat
  6. Luxusní, dokonalé ! Ta podšívka obleku je nádherná. Kabát ..nemám slov.. jak bylo již napsáno. Spadla mi čelist.
    Potkat Vás.. ukroutím si hlavu :o.
    Věra

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím Vás Vítku, tento outfit je opravdu velice povedený! Osobně se mi neskutečně líbí kabát s kožešinovým límcem (divím se, že je od Gant) a oblek je také perfektní. Výborně zkombinované a pastva pro oči. Zdeněk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kabát je Gant, kožešinový límec mám ze SCORO COCO a ke kabátu je připnutý ;)

      Vymazat
  8. Doufám, že ta liška na Vás je pravá. Umělotina mi k Vám, Vítku, nesedí. Chápu, že ochránce zvířat přírodní kožešina třeba dráždí, ale podle mě k tak kvalitnímu outfitu určitě patří kožešina pravá. Ostatně liška je běžné kožešinové zvíře, to ať se milovníci zvířat nezlobí. Každopádně Vám na té fotce, ať už pravá nebo umělá, moc sluší. Boty taky skvělé, určitě kvalitní kůže.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám jeden umělý kožich (z kolekce Maison Martin Margiela pro H&M), ale jinak nosím jen pravou kožešinu. Toto je liška pořízená ve SCORO COCO.

      Vymazat
    2. Tak na pravou kožešinu můžu říct jedině: chcípej dlouho, pomalu a bolestivě, ty namyšlené, bezohledné hovado posedlé svou "dokonalostí" a rádobyluxusem!

      Vymazat
    3. To snad nemá ani smysl komentovat... Přečti si toto:

      http://www.czechfashionisto.com/2015/05/demagogicka-propaganda-odpurcu-kozesin.html?m=1

      Vymazat
  9. Nádhera, na značky si moc nepotrpím nebotˇne vždy je to i záruka kvality. To se ovšem netýká mé milované ETRO. Mám několik jejich katalogů a nikdy mě neomrzí si v nich listovat. Nedávno se mi do obchodu od nich dostaly kalhoty, špičkové zpracování, luxusní materiál.
    Lišku jsem Vítkovi kdysi prodávala já a mohu všechny ujistit, že je opravdu pravá :-). Snad mohu prozradit, že pochází ze šatníku jedné ruské zákaznice, měla ji přidělanou na kašmírovém kabátě stejné barvy, jako má nyní Vítek. Bohužel kabát byl již hodně poškozený, ale liška stále jako živá :-), jsem ráda, že může dělat radost dál. SCORO COCO Jitka

    OdpovědětVymazat
  10. Skoro bych řekl, že podle fotek první oblek, který ti fakt sedí. Gratulace.
    Výhrady mám ke kabátku s Artabanem...co mi vytváří silné asociace s pasáky, ale chápu, že je to aktuální trend, tak musíš jít taky s dobou.

    OdpovědětVymazat
  11. Kdyby nebylo těch úděsných vousů (trvale nesnáším na chlapech, ale u tebe je to, Vítku, tuplované, Tobě fakt nesedí, z pěkného chlapa dělají sňatkového podvodníka), tak je to pěkné. Moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
  12. Tohle je fakt dobré. Akorát místo té "Pandory" bych dal hodinky. Fakt dobré.

    OdpovědětVymazat