čtvrtek 10. prosince 2015

Nové spodní prádlo a neviditelná trička pod košili


 photo pack4him_01_zps8vwdgno2.jpg

Babička mně vždycky říkala, že spodní prádlo musí být hezké a čisté. Ona tvrdila, že to dělá proto, kdyby náhodou náhle onemocněla nebo se jí stala nehoda a musela k lékaři. Já nosím hezké prádlo pro dobrý pocit a když už má být stavěno na odiv, tak doufám, že to bude někomu jinému a při jiné příležitosti než lékaři v jeho ordinaci. Proto jsem si udělal radost tady tímto.

 photo pack4him_02_zpspiybyl5g.jpg

Vzpomínáte, jak jsem psal o Pánské zásilce? Tak teď je tady něco nového, ale v luxusnější variantě. V nabídce má totiž značky jako Calvin Klein, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Lacoste, Gant, ... Pack4him není jen klasickým e-shopem s pánským prádlem, můžete si objednat také jednorázový balíček nebo pravidelné zasílání spodního prádla, ponožek a triček. Já jsem si vybral trenýrky Calvin Klein, červené a tmavě modré ponožky Tommy Hilfiger a bílé tričko Christian Berg. Přišly mně krásně zabalené v bílé krabici vyložené hedvábným papírem. Pokud nemáte ještě dárek pro svého muže, nechte se inspirovat! :)

 photo covert-underwear_01_zpsobjsq8cx.jpg

 photo covert-underwear_02_zpslsvclr9f.jpg

 photo covert-underwear_03_zps62czxpsp.jpg

 photo covert-underwear_04_zpsnj2t727o.jpg

Spousta mužů i žen si myslí, že pod bílou košilí se má nosit bílé prádlo, aby nebylo vidět. Ale ať už na sobě máte tílko nebo triko, bílá vždycky prosvítá. U tílka na hrudi, u trika většinou prosvítají rukávy, když si sundáte sako. A to platí i pro ženy. Vzpomínám, jak jsme na střední škole ze zadní lavice viděli, která holka má jakou podprsenku, když si sundala sako školní uniformy :D

Aby vám triko pod košilí neprosvítalo, musí být tělové barvy. A tak jsem si konečně pořídil tričko pod košili Covert Underwear. Jsou vyrobena z jemné dlouhovlákenné mako bavlny, která zaručuje neměnný tvar trička (při praní se nevytahá ani nesrazí) a jeho odolnost proti žmolkování. Přesto je elastické a přiléhavé, pouze lemy obsahují malé množství elastanu, aby se triko nevyhrnovalo. Saje pot, takže se vám na košili nebudou dělat propocené fleky, je velice příjemné na nošení, a na rozdíl od triček z umělých vláken nepáchne. Pokud nosíte košile a obleky, vřele doporučuji! :)

Prodávají je v e-shopu Covert Underwear nebo pokud jste z Prahy a chcete je vyzkoušet, ta stejná nabízí v Le Premier (v Černé růži). V e-shopu se dá koupit i s dárkovou krabičkou, pokud byste je chtěli někomu nadělit pod stromeček ;)

4 komentáře:

  1. Máš rozbitý fotky (zobrazuje se pouze link na photobucket).

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, nedam dopustit na trika pod kosily z bambusu. Nebudu delat reklamu konkretnimu vyrobci, ale mam oblibenou ceskou znacku, ktera dela trika pod kosily s velkym vykrojenim, takze neni videt, ani kdyz kosili rozepnu na casual. Lukas

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám zkušenost jen s bambusovými ponožkami, ale po několika málo vypráních se hrozně vytahaly.

      Vymazat