čtvrtek 26. listopadu 2015

Clinique Sonic System for Men


 photo clinique-sonic-system-for-men_01_zpschwivh0a.jpg

 photo clinique-sonic-system-for-men_02_zpssijtghux.jpg

 photo clinique-sonic-system-for-men_03_zpskzynyclx.jpg

Už je to téměř rok, co byl na trh uveden sonický kartáček Clinique. Na jaře následoval kartáček s výměnnou hlavicí na akné. A teď Clinique přišel s kartáčkem navrženým speciálně pro mužskou pleť. Jedná se o sonický čisticí kartáček se štětinkami napuštěnými aktivním uhlím, které hloubkově čistí a detoxifikují mužskou pleť. Usnadňuje holení a důkladně čistí špínu, maz a nečistoty pomocí štětinek, které jsou napuštěny aktivním uhlím. Mnohem účinněji čistí pleť, než když se myjete pouze rukama, a to díky sonické technologii, která využívá vysokorychlostních vibrací.

 photo clinique-sonic-system-for-men_04_zps8zt48mnx.jpg

 photo clinique-sonic-system-for-men_05_zpspmwfia7j.jpg

 photo clinique-sonic-system-for-men_06_zpsxuakirdd.jpg

 photo clinique-sonic-system-for-men_07_zps3igjflcy.jpg

Má oválnou hlavu se zašpičatělým vrcholem a kratší štětinky, které důkladněji vyčistí mužskou pleť, která je silnější a mastnější. Jemnější kratší, světlejší uhlíkové štětinky čistí větší plochy obličeje, jako jsou tváře. Pevnější tmavší uhlíkové štětinky pomáhají účinně odstranit špínu a maz, které ucpávají póry. Každá štětinka je na konci zaoblená, takže je šetrná k pleti, aby ji nepoškrábala. Kartáček je lehký, vodotěsný a plochý, takže se dá klidně odložit, když jej nepoužíváte nebo jej nechat oschnout, a hodí se pro všechny typy pleti.

 photo clinique-sonic-system-for-men_08_zpsqsmmsvu3.jpg

 photo clinique-sonic-system-for-men_09_zpsusukwm0f.jpg

 photo clinique-sonic-system-for-men_10_zps3yltxuzh.jpg

Naneste mýdlo nebo gel na čištění pleti Clinique For Men na navlhčenou pleť nebo přímo na navlhčenou hlavu kartáčku. Já jsem se po delším používání gelu opět vrátil k tuhému mýdlu - prý je lepší než gel, který je zase praktičtější na nanášení. Po stisknutí tlačítka se kartáček na 30 vteřin spustí a na začátek se doporučuje kartáček používat jednou denně, večer. Jemně masírujte oblast T-zóny po dobu asi 15 vteřin a tváře po dobu 15 vteřin, později ho používejte dvakrát denně po dobu jedné minuty. 

Abyste co nejúčinněji využili vlastností dvou typů štětinek, masírujte oblast tváří krouživými pohyby za pomocí světle šedých štětinek, poté nakloňte hlavici kartáčku a tmavě šedými štětinkami vyčistěte oblast T-zóny, přitom po obličeji lehce klouzejte kartáčkem nahoru a dolů (není potřeba na něj tlačit) a vyhněte se oblasti očí. Kartáček se automaticky vypne po 30 vteřinách, což na vyčištění pleti pro začátek stačí, aby pleť nebyla podrážděná. Jakmile si vaše pleť na kartáček zvykne, začněte jej používat dvakrát denně po po dobu jedné minuty, jak píšu výše. Po vyčištění pleti použijte vhodné produkty z řady Clinique For Men.

 photo clinique-sonic-system-for-men_11_zpsu4yhuzjo.jpg

Hned po prvním použití jsem si všiml, že čistí důkladněji než předchozí kartáček, určený spíše jemné ženské pleti. Tento je navržen speciálně pro muže a jde to vidět a sám cítím, že je hrubší, ale jen natolik, aby pleť dobře vyčistil, ne, aby ji podráždil. Sonický kartáček Clinique for Men vyčistí póry, redukuje povrchový maz, zlepšuje texturu pleti a usnadňuje holení. A když jej budete používat s hydratačním krémem či jinými, vhodnými produkty Clinique, budete mít krásnou a zářivě čistou pleť :)

4 komentáře:

  1. Ahoj, prosím Te mužů se zeptat, zda jde někde objednat? Ma na stránkach jen sephora ale nejde zaslat do ČR.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prodává se v obchodech Clinique a když jim napíšeš, pošlou ti jej i na dobírku. Všiml jsem si, že to tak nabízí na svých facebookových stránkách ;)

      Vymazat
  2. Kartáček stojí něco málo přes tři tisíce, myslím, že to bylo 3.200.

    OdpovědětVymazat