sobota 28. listopadu 2015

Calvin Klein Eternity Now, vůně lásky


 photo calvin-klein-eternity-now_01_zpsr73mqnjt.jpg

 photo calvin-klein-eternity-now_02_zpsofl2kme0.jpg

 photo calvin-klein-eternity-now_03_zps7s8nuc6m.jpg

 photo calvin-klein-eternity-now_04_zpswuh632v9.jpg

Jak dámská, tak pánská vůně Calvin Klein Eternity vznikly společně v roce 1988 (jsou tedy starší než já!) a dodnes se drží v žebříčku nejprodávanějších parfémů. Letos v červenci se po dvaceti sedmi letech dočkala inovované vůně - Calvin Klein Eternirty Now pro muže i ženy.

Pánská vůně je vilce silná a moderní, voní pikantním kořením a sladkým exotickým ovocem s dřevitými tóny. Napřed ucítíte zázvor, nasládlý kokos a badyán, srdce toaletní vody skrývá cedrové listy, karambolu a svěží pačuli, základ tvoří marocké cedrové dřevo, tonka boby, madagaskarská vanilka.

Eternity Now pro ženy se otevírá sladkými tóny exotického liči a šťavnaté nektarinky. Srdce voní květinovými tóny pivoňky, broskvového květu a okvětních plátků neroli a pozvolna přechází do vůně pižma a kašmírového dřeva.

Vůně Calvin Klein Eternity Now vyjadřuje hlavně mladou a vášnivou lásku. Každý z nás zná člověka, který vstoupil do našeho života a zůstal tam napořád. Někdo, koho milujeme celým svým srdcem, ať už je to přítel či přítelkyně, kamarád, nebo někdo z rodiny. O tom je Calvin Klein Eternity Now. K této příležitosti na svých stránkách Calvin Klein spustil movie maker, kde si můžete vytvořit svůj zamilovaný příběh a sdílet jej s ostatními :)

Žádné komentáře:

Okomentovat