pondělí 13. července 2015

S Clinique Sonic System proti pupínkům


 photo clinique-leto-2015_01_zpsieqcrbcu.jpg

 photo clinique-leto-2015_02_zpstozlxmcx.jpg

 photo clinique-leto-2015_03_zpspsl4syqp.jpg

 photo clinique-leto-2015_04_zpsdy8pyb88.jpg

Čistící pleťový kartáček Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush mám už od prosince a nemůžu si jej vynachválit, protože pleť je díky němu viditelně čistější. K původní výměnné hlavici se zeleno-bílými štětinami před nějakou dobou přibyla i nová, modrá. Tato má velmi jemné, antibakteriální štětiny a je určena k hloubkovému čištění mastné a aknózní pleti. A protože se mně v létě mastí pleť více než v jiná roční období, začal jsem ji s příchodem léta používat.

Stačí ráno a večer na minutu zapnout a krouživými pohyby přejíždět po obličeji a budete mít čistou a svěží pleť bez pupínků. Tmavě modré štětiny slouží k čištění t-zóny, světlejší na zbytek obličeje.

 photo clinique-leto-2015_05_zpst0nkpcwx.jpg

 photo clinique-leto-2015_06_zpsrc29mww7.jpg

Na kartáček vždy nanesu čisticí gel z řady Anti-blemish, který zklidňuje, čistí a odmašťuje pleť, odecpává póry a zanechává ji hladkou a viditelně čistou. Pak použijte exfoliační tonikum a naneste hydratační krém; já momentálně používám řadu Clinique Turnaround.

 photo clinique-leto-2015_07_zpsoxmuw8mx.jpg

 photo clinique-leto-2015_08_zps1og4wstz.jpg

 photo clinique-leto-2015_09_zpspp9nqpye.jpg

Další skvělou věcí, která přibyla do mé koupelny je tato zmatňující jílová pleťová maska. Naneste tenkou vrstvu na čistý a suchý obličej, nechte ji působit 10-15 minut nebo dokud nezaschne a pak důkladně opláchněte a použijte hydratační krém. Pleť krásně vyčistí, odmastí a vyhladí, ale přitom nevysušuje. Na mastnou pleť ideální! :)

 photo clinique-leto-2015_10_zpsrk1xlwk5.jpg

O ostatních produktech z řady Anti-blemish už jsem psal v tomto článku a o tom, jaký je Anti-blemish BB-krému, se můžete dočíst tady.

4 komentáře:

  1. Já na pupínky teda už naštěstí netrpím (ok, sem tam, když mi večer ujede ruka a sním chipsy nebo jinou nezdravost), ale ten kartáček na čištění pleti je skvělý, máme a používáme (já teda s tou zelenobílou hlavicí)..takový malý zázrak =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  2. Sonická kefka sa stala každodennou súčasťou mojej kúpeľňovej rutiny (tak ako napríklad kefka na zuby) a som s ňou veľmi spokojný! Rovnako krémy z rady Turnaround... Tie mi tiež robia skvelú službu! :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tu maaku jsem zkoušela a nemůžu si ji vynachválit!

    OdpovědětVymazat