středa 23. září 2015

Podzimní kolekce Esprit



 photo esprit-palladium_zps9devou8z.jpg

V prodejnách i v e-shopu (o jehož otevření loni v létě jsem už psal) již najdete novou kolekci Esprit na tento podzim a zimu. Esprit není zrovna obchodem, kam bych pravidelně chodíval, ale občas tam zajdu a koupím si nějaký basic kousek. A v aktuální kolekci mě pár kousků zaujalo.

 photo esprit-fw-2015_02_zpsauioob1f.jpg

Mám podobný duffle coat Burberry velbloudí barvy, který miluji, ale zároveň je kouskem, který se mně nejvíce špiní. Tak sháním levnější alternativu na takové běžné chození. Přestože duffle coat působí spíše sportovnějším dojmem, stále patří mezi klasické kabáty na vzdory kapuci. Tento olivově zelený duffle coat Esprit je ze 65% vlněný, takže jistě zahřeje, podíl umělých vláken zajišťuje pevnost a voděodolnost - pokud jste někdy měli kabát ze 100% vlny v dešti, jistě víte, o čem mluvím ;)

 photo esprit-fw-2015_03_zps0meiqgdq.jpg

Už dlouho si říkám, že bych si měl pořídit nějaké bavlněné svetry, protože většina svetrů, které mám, jsou z merino či ovčí vlny nebo kašmíru. V zimě hezky zahřejí, ale na jaře a na podzim v nich bývá horko. A svetr "s copánky" jsem vždycky chtěl!


 photo esprit-fw-2015_04_zpsfpif9c8w.jpg

Po tmavě modrém dvouřadém saku toužím už dlouho, ale pořád jsem nenašel to pravé a jsem na vážkách, jestli si mám nechat ušít nějaké na míru... Mám jedno dvouřadé v černé barvě a v zelené, ale modrá je ideální kombinace ke světlým kalhotám. Vezměte si k němu bílou košili s rozhalenkou, polobotky nebo v létě mokasíny a máte elegantní outfit. A v Esprit mají i prodloužené velikosti, tak bych se tam měl podívat.


 photo esprit-fw-2015_05_zpswjymlk3u.jpg

Také by to už chtělo nějaký nový propínací svetr, můj nejoblíbenější (z merino vlny) si "půjčila" moje kamarádka a vrátila mně jej děravý a sepraný - prý mně jej nechtěl vracet špinavý, tak jej hodila do pračky :/ Od té doby jsem si žádný nekoupil, nenašel jsem ten správný střih. Tento propínací svetr Esprit s puntíky odpovídá mým představám, co na něj říkáte vy?

2 komentáře:

  1. Merino svetr do pračky... :-( To je teda hospodyňka :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Ten poslední svetřík je top! Do toho jdi! :-)

    OdpovědětVymazat