pondělí 25. srpna 2014

Esprit má nový e-shop


 photo esprit-sako_zps75f10948.jpg

I když upřednostňuji nakupování v kamenných obchodech, často nakupuji na internetu. Většinou proto, že nemůžu sehnat věci, které se mi líbí - ať už určitý kus, velikost nebo proto, že obchod není v mojí blízkosti nebo nemám čas tam zajít. A je to jednodušší než procházet kamenné obchody, když sháníte určitou věc - všechno si prohlédnete on-line z pohodlí domova a když vás něco zaujme, můžete se podívat na vyhlédnuté kousky v obchodě a osahat si je, abyste se přesvědčili o materiálu a kvalitě zpracování.

Proto když jsem nedávno dostal tiskovou zprávu o tom, že Esprit u nás "otevřel" nový e-shop, ze zvědavosti jsem si jej celý prohlédl. Už dlouho jsem tam nic nenakupoval a Esprit mám spojený s mojí nejlepší kamarádkou ze střední, která snad nenakupovala nikde jinde. Mám pár basic kousků, se kterými jsem spokojený, měl jsem kufr Esprit, který se mi ale rozbil během cestování, a tady jsem vám vybral pár věcí, které se mi zalíbily.

 photo esprit-mikina_zpsb7213b40.jpg

Mám takový dojem, že kombinace mikina, džíny a tenisky (a batoh) jsou dnes takovou novodobou pánskou uniformou. Vidíte je všude. Oblečte si dobře padnoucí džíny, pohodlnou mikinu s potiskem, bez potisku nebo zajímavého střihu a hezké tenisky a je to. Pár mikin vlastním a tato také není špatná - šedá s potiskem je taková universální.

 photo esprit-parka_zps87cb913a.jpg

Parka už možná není tak in jako před dvěma lety, ale stejně stále nějakou hledám. Takovou, která by se mi líbila a kterou bych v chladných měsících používal jako takovou tu bundu, po které sáhnu, když nevím co si na sebe vzít, abych se zahřál. Klasická barva je olivově zelená, tak jako na fotce a přesně takovou bych chtěl.

 photo esprit-sako-pique_zps2a1aa16d.jpg

Sako z bavlněného piqué je další z věcí, které už nějakou dobu sháním. Nevypadá tak formálně jako obvyklé sako, protože je přiléhavější a lépe kopíruje postavu, ale přitom je stále elegantnější než svetr nebo bunda a přitom je tak pohodlné! A tmavě modré sako se vždycky hodí - ať už k bílým kalhotám, béžovým chinos nebo kraťasům či modrým džínům - je to kombinace, která nikdy neomrzí a která vždycky vypadá dobře.

 photo esprit-17E0upan_zps82c0dfe8.jpg

Kromě toho Esprit nabízí bytové textilie - ať už do kuchyně, do obývacího či dětského pokoje až po ručníky a župany z bavlněného froté pro muže i ženy... 

1 komentář:

  1. Podle americké mutace Elle by parky měly být letos na podzim opět "in" v dámské i pánské variantě, jen se upouští od klasické olivové barvy, preferovány jsou spíše chladné odstíny ocelově šedé - takže takovou se pokouším sehnat já. :) Bibi

    OdpovědětVymazat