pondělí 21. září 2015

Představení nového konceptu značky Gant


 photo Gant-diamond-g-event_01_zpskja1xw5i.jpg

Když se řekne Gant, představím si preppy oblečení sportovní eleganci, která má šmrnc a hýří barvami a vzory. Ale to se 3. září změnilo. Respektive značka Gant představila nové logo, nový směr, novou kampaň a především ambiciózní cíl stát se do roku 2020 nejpřednější lifestylovou značkou.

 photo Gant-diamond-g-event_02_zpsdutcoidu.jpg

Nové logo připomíná to původní z roku 1949 a vrací se k původnímu zaměření se na košile.  Gant se také rozdělil na tři samostatné podznačky pod střechou The House of Gant: Gant Originals, Gant Rugger a Gant Diamond G. Gant Originals je klasický Gant, jak jej známe teď - uvolněné, ale elegantní oblečení. Gant Rugger bude nabízet moderní a inovativní oblečení pro trend settery a Diamond G bude chic business řadou oblečení a doplňků. To se mně líbí - alespoň to teď bude přehlednější, než předvádět sportovní i elegantní kousky v jedné ohromné kolekci.

 photo Gant-diamond-g-event_03_zpsqelt4roc.jpg

 photo Gant-diamond-g-event_04_zpsdm0ypfaj.jpg

 photo Gant-diamond-g-event_05_zpsl0r8qmmt.jpg

 photo Gant-diamond-g-event_06_zpsjs8q5zl8.jpg

 photo Gant-diamond-g-event_07_zpswr7luhj1.jpg

 photo Gant-diamond-g-event_08_zps2rzv96ix.jpg

Původně šila značka Gant jen košile a předvedla mnohé inovace: dokonalý límec, sámek na zádech košile umožňující volnější pohyb, poutko na pověšení košile, knoflík na zadní straně límce, který drží kravatu na místě a zabraňuje jejími přetáčení, ... Také používá egyptskou bavlnu. Pár košil Gant mám. Sice stojí asi pět tisíc, ale jsou neskutečně pohodlné, drží tvar, a ta kvalita látky a zpracování jde vidět. Tedy ne, že by vypadaly honosně; ale tu kvalitu cítíte.

Na tuto tradici teď navazuje košile Diamond G, která byla představena spolu s novou kolekcí Gantu v trezoru někdejší Živnostenské banky Na Příkopě.

 photo Gant-diamond-g-event_09_zpsno7upjxc.jpg

 photo Gant-diamond-g-event_10_zpsailjgsd7.jpg

 photo Gant-diamond-g-event_12_zpsltpbbj8o.jpg

 photo Gant-diamond-g-event_13_zpsqd6l6ln6.jpg

Košile jsou jen začátek, na jaře příštího roku pak bude k dispozici ucelená kolekce Diamond G. Tak se máme na co těšit :)

4 komentáře:

  1. Gant je sice pěknej, ale hrozně předraženej na to že se to vyrábí nejspíš někde v Asii (aspoň v CZ), kdo si koupí jejich konfekční košili když může mít kdekoli na míru levněji. Prostě je to jen o machrování s logem na prsou :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobry vecer, proc se ti nastoupeni modelove a modelky tvari jakoby by podstoupili komplikovanou lobotomii? Ma to v cilovce vyvolávat nejake dojmy? Nemyslim to sarkasticky. Dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Modelky se vždycky tváří chladně, aby neodváděly pozornost od oblečení. To jsi nikdy neviděla žádnou přehlídku, že se tomu tak divíš?

      Vymazat
  3. Mily anonyme, ja se nedivim, ze se tak tvari. Ja se tazi PROC se tak deje neb 'questions foster learning'. Btw není pravidlem, ze se tvarivaji chladne. Pozoruji skalu od 'lobotomy' look, přes neutralni vyraz az po usmev...Mozna plati, ze cim luxusnejsi, tim vic 'lobotomy'..?

    OdpovědětVymazat