pondělí 6. července 2015

Můj telefon ze zlata


 photo asus-zenfone_01_zpseby5ivtm.jpg

 photo asus-zenfone_03_zpsot69ojyy.jpg

 photo asus-zenfone_04_zpsdilqa2xz.jpg

Asus před nějakou dobou přivedl na trh nový telefon Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB/32GB. Oproti Asus Zenfone 5, který jsem měl před tímto, je o trochu větší a mnohem lepší. Přitom se dobře drží a ovládání jednou rukou je jednoduché a pohodlné. 


 photo asus-zenfone_05_zpska1e6gtf.jpg

 photo asus-zenfone_06_zpsevunt44p.jpg

Abych pravdu řekl, technice moc nerozumím, takže u mě zvítězil design. Zadní strana je sice z plastu, ale skvěle imituje matný kov, přičemž je telefon velmi lehký. Já jsem si ze všech barev vybral zlatou.


 photo asus-zenfone_09_zps1hpj5wh7.jpg

 photo asus-zenfone_10_zpsqnbihl3m.jpg

Telefon je opravdu velký, ale je tenký (3,9 mm) a věci, které od něj očekávám, splňuje na výbornou. Ne obrovském pět a půl palcovém displayi si pohodlně přečtete e-maily, prohlédnete novinky na facebooku a hlavně - skvěle se na něm sledují videa. Viditelnost na slunci je také skvělá.


 photo asus-zenfone_07_zpsdqbsyiyd.jpg

Na začátku jsem odstranil spoustu předinstalovaných aplikací a telefon zvládá multitasking - práci ve více aplikací najednou, aniž by byl přetížený nebo aby vysával baterii. Při plném nasazení vydrží celý den a pokud ne (tak už tomu u těch chytrých telefonů občas bývá), má super rychlé nabíjení - 60% baterie se nabije za 40 minut.

Asi jako většina lidí dnešní doby si rád fotím selfíčka a Asus Zenfone 2 má kromě 13 MP foťáku vzadu (s bleskem) i skvělý 5 MP foťák vepředu, který fotí dobře i za horších světelných podmínek s jednoduchým ovládáním spouště.


 photo asus-zenfone_08_zpsrv8g7ixw.jpg

Myslím, že za tyto peníze dostanete výkonný telefon, který navíc hezky vypadá... a je zlatý! :) 

5 komentářů:

  1. Ja spíš hledím na výkon u telefonů, ale jo, je hezký :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný, ta zlatá je taková neotřelá :-) Koukala jsem na recenze a většinou jsou velmi pozitivní, takže věřím, že je fakt velmi dobrý :-) Já bych ocenila hlavně ten foťák, 13mpx je bomba na mobil :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta imitace kovu, alespoň takto na pohled, je fakt dokonalá, I like it!

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  4. Nedám dopustit na iPhone!

    OdpovědětVymazat