středa 24. června 2015

Olivově zelený oblek Gant


 photo olivovy-oblek-gant_01_zpsnppojncd.jpg

 photo olivovy-oblek-gant_02_zpswargu9zw.jpg

 photo olivovy-oblek-gant_03_zpszqjw9nzb.jpg

 photo olivovy-oblek-gant_04_zpsclkeofpa.jpg

 photo olivovy-oblek-gant_05_zps6rcz3pda.jpg

V Gantu jsem si před nějakou dobou pořídil tento oblek. Je ze lněné látky, takže je v něm v létě příjemně, protože je prodyšný, ale nevýhodou lnu (a bavlny) je to, že se krčí. Na fotkách to vypadá hrozně, ale ve skutečnosti to tak strašné není. A od té doby, co sleduji Panství Downton, kde obleky v této barvě nosí téměř neustále, jsem podobný už nějakou dobu sháněl. 

Oblek mám z Gantu, košili na míru z Le Premier v Pánské pasáži, kravata Kavalier's, manžetové knoflíčky ze starožitnictví a polobotky Allen Edmonds.

13 komentářů:

  1. Moc hezké!!! A poslední fotka je dokonalá:D

    OdpovědětVymazat
  2. Oblek je super a poslední fotka je krásná :)
    Pink Student

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,

    pozývam Ťa do SÚŤAŽE na mojom blogu. Budem rada ak sa zapojíš a prihlásiš jeden zo svojich najkrajších outfitov. :-) Držím palce!
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  4. Ty manžetové knoflíčky jsou moc pěkné..a červená kravata skvěle ladí k olivově zelené..pěkná kombinace.

    Michael
    Giveaway!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,

    oblek je pěkný, ale typově se mi zdá, že se k tobě vůbec nehodí. Zakulacující se bříško, alespoň na fotkách, v tomto outfitu ještě více vynikne...

    Tomas.

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé! Tvůj nejlepší kus! Ta barva, padloucí košile a ty knoflíčky! Doufám že si necháš udělat poslední knoflík rukávu funkční :)

    OdpovědětVymazat
  7. Asi mě odstřelíš, ale ty kalhoty to velikostně kazí. Jinak by to bylo skvělé. Možná je to focené z blbého úhlu, ale na celopostav.fotce jsou kalhoty malé. Ale fotky klamou, měla jsem teď možnost posuzovat (ne u Vítka) reál-foto-video. A paradoxně nejvíc vzdálené realitě byly neupravované fotky.

    OdpovědětVymazat
  8. Úžasné! Ta košile s kulatým límečkem mě dostala! Akorát mi přijde, že si kupuješ kalhoty, saka hodně na tělo. Preferovala bych o chlup větší. Ale why not? Třeba mi vysvětlíš, proč se mýlím. Jinak díky Tobě mě začala hodně bavit pánská móda. Díky.

    OdpovědětVymazat
  9. Na fotce cele postavy oblek nesedí, jinde ano, tak nevím. M

    OdpovědětVymazat
  10. Moc hezký oblek, barva, vše sladěné.Povedlo se!

    OdpovědětVymazat
  11. Normálně sem komentáře nepíši, jen občas nakouknu. Ale dnes Vám to musím pochválit! Ten oblek Vám sluší jako jedna z nejvíc věcí, co jsem tu na Vás viděla. Manžetové knoflíčky jsou také krásné a vtipné.
    Akorát musím souhlasit s pár komentáři výše, že se mi též jeví kalhoty malé. Preferovala bych volnější a u lněných letních kalhot dvojnásob.
    Krásné letní dny přeji!

    OdpovědětVymazat
  12. Opravdu moc pěkná pletená kravata, její barva dodala outfitu šmrnc.
    http://grandeleganza.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat