úterý 3. března 2015

Perfektní krytí s Clinique anti-blemish BB krémem


 photo clinique-bb-cream-anti-blemish_01_zpsk5n1eyxm.jpg

Tato žhavá novinka od Clinique se u mě ještě ani neohřála a už o ni s vámi musím podělit. Tento BB krém z řady anti-blemish solutions je totiž naprosto boží. Měl jsem už první BB krém od Clinique a pak také CC krém. Ale tento jednoznačně vede!

 photo clinique-bb-cream-anti-blemish_05_zpsd4tcuwdt.jpg

 photo clinique-bb-cream-anti-blemish_06_zpsogihzb2h.jpg

BB krémy už snad ani není potřeba dlouze představovat - jsou to víceúčelové tónované krémy, který zkrášlují pleť a zároveň ji chrání před vnějšími vlivy. Clinique Anti-Blemish Solutions BB Cream SPF 40 je určený mastné pleti náchylné ke tvorbě pupínků a akné. Díky třífázové péči o pleť mě tyto problémy zrovna netrápí a maz mám pod kontrolou. Ale jeho ostatní vlastnosti jsou tak skvělé, že se mi nejlépe osvědčil.

 photo clinique-bb-cream-anti-blemish_07_zpsfrfhpbqx.jpg

 photo clinique-bb-cream-anti-blemish_08_zpslbkbuijz.jpg

Při prvním použití se mi zdál velice řídký, ale hned jsem zjistil, kolik jej mám nanést, abych jej nepoužil zbytečně mnoho. Je velice lehký, ale přitom dokonale kryje zarudnutí nebo pupínky, zmatní pleť a sjednotí její tón. Kromě toho pleť "neucpává" (takže nezpůsobuje další akné) a chrání ji před UV zářením. A hlavně vypadá naprosto přirozeně - jako byste jej ani neměli, nikdo si nevšimne, že máte obličej něčím ošetřený. A to je pro mě důležité. Žádný muž přece nechce vypadat, jakože má make-up, ne?

Lahvičku musíte pořádně protřepat, aby se jednotlivé složky spojily a čistými prsty jej nanášejte na čistou a hydratovanou pleť. Takže si ráno vyčistím obličejem sonickým kartáčkem Clinique a mýdlem, exfoliační vodou a nanesu hydratační krém, a podle potřeby pak BB krém.

 photo clinique-bb-cream-anti-blemish_03_zpsf8os8s4k.jpg

 photo clinique-bb-cream-anti-blemish_04_zpsyfvghnnt.jpg

Další věcí od Clinique, kterou jsem po dlouhé době znovuobjevil, je "žlutý pudr", o kterém jsem už kdysi psal. Tehdy jsem jej používal při zarudnutí způsobeném právě akné, ale také se skvělé osvědčil, když se pije a dostaví se zčervenání obličeje ;) Stačí trochu poprášit obličej a je po problému! Svou žlutou barvou vyrovnává zčervenání a pleť hezky zmatní.

 photo clinique-bb-cream-anti-blemish_09_zpsdpplnuoo.jpg

BB krém mám přímo z obchodu Clinique, ale dá se sehnat také v Sephoře, Douglasu a Marrionaud. Na výběr máte z pěti odstínů a stojí 850,- Korun.

16 komentářů:

  1. Přijde mi trochu přehnané, aby se muži líčili...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. BB krém není líčení. Mně zase připadají přehnané takové názory od žen. Chováte se a oblékáte jako muži, což by mělo připadat všem naprosto v pořádku, a ještě nás budete poučovat o tom co smíme nebo ne?

      Vymazat
    2. Tohle přeci není líčení, ale péče.

      Vymazat
    3. Upřímně, toto má do líčení dost daleko =D. Proč by mělo být přehnaného něco na tom, že chlap chce zakrýt fleky nebo akné na tváři..máme 21. století, né středověk..
      Michael
      www.ontheleaf.net

      Vymazat
  2. Ty jo, tak to dost mozna prubnu...mivam obcas takove jakoze flicky na obliceji a nekdy me i trapi akne, a nejak me uz docela nebavi vypadat v mych letech jako pubertak, akorat jej zatim nikde v CR nemuzu najit :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to novinka, ale už by měla být všude - v Clinique, Sephoře, Douglasu a Marrionaud ;)

      Vymazat
  3. Super. Díky z tip ! Ten krémík na akné koupím mužovi. (Clinique Anti-Blemish Solutions BB Cream SPF 40)
    Pořád s ním má potíž. Teď používá konopnou mast CutisHelp. (http://www.videolekarna.cz/videoporadna/?otazka=93) . Snad mu pomůže.

    OdpovědětVymazat
  4. Můžete mi poslat fotku na seznamu složek, prosím?
    XXX
    Sophie

    OdpovědětVymazat
  5. Mám doma vzorek a musím říct, že mě zatím úplně nepřesvědčil. Krytí má výborné, to ano. Až mě to překvapilo, jak taková "vodička" může dobře krýt. Ale já ho na sobě prostě vidím - přijde mi, že mi úplně nesplyne s pletí. Jsem zvyklá z asijských BB, že se mi do pleti jakoby vsáknou, nejsou vidět. Tady ho obzvlášť na čele vidím, i když jsem ho rozetřela dostatečně. Uvidíme. Dám mu ještě šanci, případně se vrátím k osvědčené Asii :-)

    OdpovědětVymazat
  6. May I know What bb cream color are you using please?Thanks

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, opravdu je k dostání např. v Sephora nebo přímo v prodejnách Clinique? Když jsem koukala na jejich webovky, tak takový výrobek tam vůbec neuvádí. Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, všiml jsem si, že některé produkty na svých stránkách nemají. V Sephoře by měl být a přímo v prodejnách Clinique k sem vždycky všechno bez problémů sehnal :)

      Vymazat
  8. Ahoj, prosím máš odzkoušené /porovnané bb cream anti blemish (modrý) a bb cream anti blemish matujíc(zelený)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nemám, měl jsem jen ten modrý.

      Vymazat
    2. V Clinique nebo v prodejně, kde jejich produkty prodávají ti ale jistě poradí ten pravý pro tvoji pleť ;)

      Vymazat