pátek 27. září 2013

Šedý oblek na Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu 2013



 photo mbpfw-sedy-oblek_01_zpsa2a9b774.jpg

 photo mbpfw-sedy-oblek_02_zps79a358f2.jpg


Jeden z outfitů, který jsem měl na Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu: šedý oblek s kravatou s králíky a mrkvemi a broží ze sekáče, košile Seidensticker, žluté ponožky Uniqlo a černé mokasíny Alfred Sargent. 

Foto: Kuba Feranec pro Check Czech Fashion. Díky :)

17 komentářů:

  1. Oblek je pěkný...já osobně bych tedy bral delší nohavice. A myslím si (teda nikdy jsem Tě neviděl), že by Ti seklo sako v pase zabrané. Jen můj názor. Každopádně chválím sladění ponožek a kravaty a také skvělou brož :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nohavice jsou kratší, ale nejsou zase tolik krátké - jinak vypadají s polobotkami a jinak s mokasíny, které jsou vykrojenější...

      Vymazat
  2. Bijte mě, plivejte na mě, mažte mě, já si prostě ty kluku jeden nemůžu pomoct, rukávy krátký (jo vim, že řekneš že ne), nohavice taky za hranicí snesitelnosti, což se dýlky týká. Vypadáš jak nějakej vesničan, kterej v 70s přijel poprvý do Prahy. Ještě hřeben oranžovej do zadní kapsy:D Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vzhledem k tomu, že to asi není MTM nebo bespoke, tak sedí oblek obstojně a lépe než 80%-90% můžům co jsou k vidění v ČR :-)
      1-3cm sem nebo tam u délky rukávů/nohavic v případě konfekce zase není tak velký průšvih

      Vymazat
    2. Na té druhé fotce se skutečně zdají příliš krátké. Je to stejný extrém jako typicky české rukávy až po kloub palce. I rukáv košile se zdá být příliš krátký. Centrimetr sem, centimetr tam, ale 3 jsou už vážně hodně, navíc i konfekční šaty musí projít základní krejčovskou úpravou, takže ani to jako omluva neobstojí. Všimněte si, jak disproporčně působí ruce - jsou obrovské. Délku kalhot bych neřešil, líbí-li s eněkomu "too little break" kalhoty, proč ne, jen by se k nim hodila užší nohavice. Jen v kontrastu s tak výraznými ponožkami nohy působí poněkud otekle. Mě však dojem nejvíc kazí pokrčený límec a podivně uvázaná kravata.

      Vymazat
  3. ahoj, myslím, že rukávy jsou trochu kratší, ale to ani nevadí, nohavice jsou záměrně kratší,aby vynikly fusakle. Ale zdá se mi že máš nějak nepřirozeně rozšířený nárty nebo kotníky. Jinak skvělá brož a kravata. L:K

    OdpovědětVymazat
  4. Vítku, vy nemáte normální polobotky?

    OdpovědětVymazat
  5. čus, hezký sako, ale prosimtě nenos krátký nohavice, když máš neříkám oteklé ale robustní kotníky. Pauli

    OdpovědětVymazat
  6. Dobry pokus na ceskou scenu. Bohuzel mi vadi spatne vyzehleny limec, cehoz si u kosile vsimnu jako prvni, delka rukavu saka je opravdu kratka. Delka nohavic ok, ale nelibi se mi boty, ktere maji (soudim dle predchozich fotografii) okopanou podrazku.

    OdpovědětVymazat
  7. Ty žluté/hořčicové ponožky jsou skutečná hrůza, zvlášť k těmto botám (které by bylo vhodné zakopat pod zem) a barvě i délce kalhot. Délka rukávů saka je přiměřená délce rukávů košile. Takže nad pasem v pohodě, níže peklo.

    OdpovědětVymazat
  8. Zladené topánky s kravatou? Tak to už áno! Veľká pochvala za originalitu :)

    www.bluechicberry.piligin.com

    OdpovědětVymazat
  9. Skvěle sladěný outfit! :) Mám pocit že tady ta fotka docela zkresluje, v reálu mi přišel ten oblek víc "slim" (zvlášť pak nohavice) než tady :D

    OdpovědětVymazat
  10. Kde jsou ty časy, kdy byl fakt třída? Outfity úžasný, originální, nápadité, kontroverzní, prostě bomba! Teď samá nuda.. Nemyslím to zle, ale prostě.. Pamatuju si tě ještě, když jsi byl tenkrát v nějakém tom fashion pořadu T-music. Byl jsi fakt dobrej. Teď už mi přijde, že neexperimentuješ a oblékáš se velice nudně. A teď se do mě můžeš pustit.

    OdpovědětVymazat
  11. Díky, ale každý má jiný vkus. Nic jiného ti k tomu nemůžu říct...

    OdpovědětVymazat
  12. Nemám rád vtěrky co sem postnou odkaz na svoje stránky jen tak, nebo napíšou pokaždý tu samou blbost. Za prví to co sem nahodím nejsou moje stránky, ale kámošky a za druhý sem Vítovi aspon něco napíšu :) Oblek vypadá celkem slušivě, dobrý že vypadá docela vintage a přitom nemá tři knoflíčky, což u obleků úplně nesnášim :) Ale příde mi, že ty kalhoty ti trochu nesednou, ale spíš to asi dělá ta fotka, že tam stojíš trochu škrobeně, jinak mokasíny a kravata ladící s ponožkama bomba!!! Kdyby si teda někdo chtěl počíst i o něčem jiným než o modě tady může :)
    http://kudrnataholka.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Celkový dojem super, líbíš se mi, Vítku, víc, když vypadáš starší a old school. Ale při bližším prozkoumání by to vážně chtělo delší nohavice a možná i barevně jiné ponožky, toto je už urputné ladění, které moc v kurzu není ani u žen, ne tak u chlapa :) Ale i tak pěkné.

    OdpovědětVymazat
  14. Tak to jsi vychital!...každej správnej maník má fusekle a kravatu ze stejné látky!

    OdpovědětVymazat