pondělí 30. září 2013

Glam Glow - Tinglexfoliate Treatment



 photo glam-glow_02_zps9fce2fda.jpg

 photo glam-glow_03_zpsda21302f.jpg


Zůstávám věrný svým oblíbeným značkám a za kosmetiku nechci moc utrácet, ale občas si dopřeji něco nového, jiného, luxusnějšího. Na Glam Glow pějí ódy všichni a některé hollywoodské celebrity na ni prý nedají dopustit. Abych pravdu řekl, nechal jsem se zlákat hezkým balením - krásném černo-stříbrném kovovém kelímku s hvězdou na víčku.

Glam Glow je jílová maska, která má mít zázračné účinky. Stačí vzít malé množství mezi prsty a rozetřít po obličeji. Maska v kelímku je zelená, a po nanesení začne usychat a zšedne až skoro zbělá. Po chvilce se měl dostaví pocit mravenčení. Víte, jak jsem psal o Anti-blemish treatment od Clinique, že to pálí jako sviňa? Ta Glam Glow tak mravenčí několik minut. A po celém obličeji. Ale není to nesnesitelné, spíše to bylo osvěžující, řekl bych. A jak maska zasychá, ztuhne a vypne vám obličej. Po deseti minutách působení ji vlažnou vodou krouživými pohyby smyjte. Obsahuje malé částice pemzy, díky čemuž si můžete zároveň udělat peeling (ale opatrně, abyste se neodřeli ;) 

A výsledek? Byl jsem spokojený. Opravdu vyhladí pleť a póry najednou na několik dní jakoby zmizí. Díval jsem se zblízka na nos a černé tečky byl pryč! Použil jsem ji večer po sprše a druhý den ráno jsem cítil, jak je pleť stále zpevněná a jemná na dotek.

U nás ji mají exkluzivně v Douglasu a kelímek s obsahem 50 ml (balení by mělo vyjít asi na deset použití) stojí 1.290 Kč, takže je pro některé možná drahá, ale výsledek stojí za to. A abyste si nemysleli, že je to maska jen pro ženy, Glam Glow se hodí pro všechny typy pleti, i pro tu mužskou. Prý ji používá i Jay-Z nebo Tommy Lee ;)

3 komentáře:

  1. Hele zkus Creamy Latte Cleansing Foam od Misshy. Dělá se v jahodové, čokoládové a zelenočajové verzi. Já i manžel jsme si ji hned po prvním použití zamilovali. Na ebay ji najdeš za 7$ a česká Missha se prý taky chystá ji dovážet.
    Jestli chceš tak tady je recenze http://roztomilosti.blogspot.cz/2013/08/missha-creamy-latte-cleansing-foam.html

    OdpovědětVymazat
  2. Nebo zkus peelingovej krém ,,Mr.Dina,, je trochu dražší,ale seženeš ho na ebay. Dee

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám to menší balení a celé kupovat nebudu, žádný zázrak se nekoná. Větší službu udělá silikonová báze, když už je třeba zkrášlovat. Po tomto jsem měla pleť spíš škaredou. Vícekrát zkoušeno. Obdobné záležitosti se navíc dají sehnat i v cenových relacích kolem 160 Kč.

    OdpovědětVymazat