pátek 16. listopadu 2018

Hydratační želé, které chrání pleť před nečistotami


 photo clinique-dramatically-different-hydrating-jelly_zpsasdfu2rc.jpg

Všude čteme o faktorech, které nám ucpávají póry, znečišťují a poškozují pleť, a napomáhají k jejímu stárnutí. Ultrafialové světlo, modré světlo, prach a špína v ulicích, ... Asi to pro vás nebude žádnou novinkou. Všichni (doufám) používáme různé přípravky pro hydrataci či proti vráskám, ale kdo dbá na to, aby si pleť chránil před znečištěním?

Clinique v září představil novinku, která se zaměřuje právě na toto: chránit pleť před znečištěným prostředím. Dramatically Different Hydrating Jelly umí totiž víc, než jen hydratovat pleť. Nejen, že v pleti uzamyká to dobré, jako je hydratace, ale zamezuje proniknutí toho špatného, jako je znečištění. 

Jedná se o křišťálově čisté, průhledné lehké želé, které se rychle vstřebává; neobsahuje oleje a tudíž nezanechává mastný povlak na pleti, a poskytuje pleti 24hodinovou hydrataci díky glycerinu a kyselině hyaluronové.

Nanášejte na umytou a vyčištěnou pleť (pokud používáte Clinique 3 kroky, použijte ji mezi druhým a třetím krokem) před nanesením krému. Rozetřete 2, 3 pumpičky na obličeji a krku. Želé se vstřebá opravdu rychle, asi během asi minuty, takže než si vyčistíte zuby, můžete použít krém, a je hotovo.

Líbí se mně jeho lehké složení, nemastí a není lepkavé, jako některé gely či krémy, V obchodě Clinique mně ukázali, jak je želé lehké - když jej nanesete na kůži a za třicet vteřin přiložíte ubrousek, nepřilepí se. :) Pleť je den za dnem viditelně prozářenější, vypadá zdravě čistě, a je svěží a hebká. 

Hodí se pro všechny typy pleti a obzvláště ji ocení asi ti se smíšenou či mastnou pletí jako já, protože neobsahuje oleje, a pleť je chvilku po nanesení matná a neleskne se. A pokud toto čtou ženy, hodí se i pod make-up. ;) 

Dramatically Different Hydrating Jelly stojí 1.290 korun za 125ml balení s pumpičkou, které vydrží opravdu dlouho (každý den použijete jen 4 - 6 dávek), a za mě je to skvělý výrobek. Sice to na první dojem vypadá, že si po obličeji rozmazáváte "ztuhlou vodu" (což je lepší, než rozmazávat si nějaký mastný sajrajt, že jo), takže nevidíte ten efekt, jaký udělá třeba mastný krém, ale rozdíl jde brzy vidět. Používám je s Clinique Moisture Surge, což je můj nejoblíbenější hydratační gel. 

Clinique má nově také e-shop, ve kterém si můžete svoje oblíbené produkty objednat. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat