neděle 27. března 2016

Dvě novinky od Clinique pro dokonalou hydrataci


 photo novinka-hydratace-clinique_01_zpsr6fp2dif.jpg

 photo novinka-hydratace-clinique_02_zpsdteoz920.jpg

 photo novinka-hydratace-clinique_03_zps8mocrvid.jpg

Kromě hydratačního krému z třífázové pánské řady Clinique již nějakou dobu používám hydratační krém Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief. Popis produktu říká, že "bez ohledu na to, je-li venku chladno či horko, sucho či vlhko, jste-li venku  nebo uvnitř, hydratační technologie uplatněné u výrobku Moisture Surge Extended Thirst Relief pomáhají pleti se těmto měnícím se podmínkám přizpůsobit." To nedokážu posoudit, ale je skvělý. 

Výrobky Clinique používám už roky a zjistil jsem, že oleje a výživné mastné krémy mohu kvůli své mastně pleti používat jen v zimě nebo vůbec, ale jinak potřebuji něco lehkého, třeba v létě Clinique Even Better Essence Lotion, pleťovou vodu, kterou úplně nahrazuji krém.

Clinique Moisture Surge  Extended Thirst Relief není krém, ale vlastně gel, který nemastí, takže se hodí pro všechny typy pleti. Hned se vsákne, zanechává pleť sametově hebkou bez mastného povlaku a dokonale hydratuje po dlouhou dobu, ať už jej používáte na den nebo na noc. A stejně jako ostatní výrobky Clinique není parfémován, což je super a už jsem si na to zvykl tak, že si to ani neuvědomuji, dokud nezkusím jinou značku a všimnu si té vůně, kterou u pleťového krému přece nepotřebujete.

 photo novinka-hydratace-clinique_04_zps7oi77elo.jpg

 photo novinka-hydratace-clinique_05_zpsyiawz6lv.jpg

Další žhavou novinkou tohoto roku je oční krém Clinique Pep-Start. Než jsem si jej pořídil, četl jsem si recenze a nejvíc mě pobavily ty od Amíků, kteří psali, že nemohli přijít na to, jak tubičku s krémem otevřít :D Je to jednoduché, Sejmete průhledné víčko, nanášecí "kuličku" nadzvednete/vysunete prstem, vymáčknete malé množství krému, zavřete, a krouživými pohyby nanášíte na pleť kolem očí. Možná to není úplně nejpraktičtější, ale na druhou stranu, nanášení kuličkou je mnohem příjemnější a pohodlnější než poklepávání prstem.

Poprvé jsem jej použil, když jsem měl hroznou kocovinu a hned jsem cítil chladivé osvěžení a po delším používání vám i zpuchnou váčky pod očima (a podle recenzí i jemné vrásky). Rychle se vsákne, rozzáří pokožku kolem očí, a časem zmenší kruhy pod očima. Pokud vám pomalu táhne na třicet a stejně pořád rádi vymetáte noční bary a ponocujete, měli byste se začít starat i o pleť kolem vašich očí. Zatím ten nejlepší oční krém, který jsem měl!

2 komentáře:

  1. krém vypadá dobře

    OdpovědětVymazat
  2. ale ta kulička na první pohled je vážně divná:o) hezký den.lenka

    OdpovědětVymazat