úterý 10. července 2018

Abercrombie and Fitch First Instinct Blue


 photo parfem-abercrombie-and-fitch-first-instinct-blue_01_zpseccly06y.jpg

Abercrombie and Fitch First Instinct Blue používám teď v létě jako svěží toaletní vodu. Je to mladistvá, mužná vůně, pro moderního muže, jako je u Abercrombie and Fitch zvykem. Na první pohled zaujme už nádherný, těžký flakon z tmavého skla, nesoucí na straně kovový štítek nesoucí název toaletní vody. 

First Instinct Blue je kořenitá a aromatická vůně, a podle mě je povedenější a vyzrálejší než předchozí First Instinct, který byl svěžejší a ovocnější. Při prvním přivonění vás zaujme opojná vůně Bergamotu a exotického koření, kterou osvěžuje jablko. Srdce parfému ukrývá levanduli, kdysi oblíbenou a dnes opomíjenou přísadu pánských vůní, pikantní pepř a rozmarýn. Krásně se mísí se santalovým dřevem a ambrou, které tvoří základ.

 photo parfem-abercrombie-and-fitch-first-instinct-blue_02_zps2synzj7b.jpg

Vůně není přespříliš výrazná, je spíše lehčí, což se na léto hodí (těžké vůně si nechte na zimu), a možná si ji na sebe budete muset během dne opětovně nastříkat, aby se znovu rozvoněla, ale  celkově Abercrombie and Fitch First Instinct Blue hodnotím kladně. Není to žádná pecka, co se parfumářského umu týče, ani oslnivá kombinace, ale je to taková jistota, se kterou budete hezky vonět. Není to můj obvyklý styl vůně, ale v tomto ročním období na sobě těžké a výrazné vůně nesnesu. 

 photo parfem-abercrombie-and-fitch-first-instinct-blue_03_zpsipfzdpau.jpg

Čím se v létě nejraději voníte vy? Máte vlastně oblíbené parfémy, které používáte jen v zimě nebo jen v létě? Rozlišujete "typy" vůní? :)

Žádné komentáře:

Okomentovat