pondělí 18. června 2018

Jednoho sobotního odpoledne


 photo modra-prouzkovana-kosile_01_zpsfzvkemdo.jpg

 photo modra-prouzkovana-kosile_02_zpsfow6lbyz.jpg

 photo modra-prouzkovana-kosile_03_zpstxgciten.jpg

 photo modra-prouzkovana-kosile_04_zpsmwyzflon.jpg

 photo modra-prouzkovana-kosile_05_zpsj2ejrcdf.jpg

 photo modra-prouzkovana-kosile_06_zpsvjlj1sny.jpg

 photo modra-prouzkovana-kosile_08_zps5w9nu5kw.jpg

 photo modra-prouzkovana-kosile_09_zpsxchbqwyb.jpg

Alexander Wang kdysi řekl, že každý se umí obléct oslnivě, ale že nejzajímavější je, jak se lidé oblékají ve volném čase. Tehdy mně to zaujalo, zamyslel jsem se, a řekl jsem si, že na tom nejsem nijak špatně; nechodím s odpadky ve špinavých teplácích, a i když jdu třeba do večerky, snažím se vypadat nějak k světu. Nikdy nevíte, na koho narazíte. Já třeba čtenáře svého blogu potkávám zásadně ve čtyři ráno v pajzlu, když mám na sobě tenisky, které mně předtím někdo pošlapal, a triko, na které jsem si předtím překlopil pizzu.

Takto jsem si vyrazil jednou v sobotu odpoledne do města. Rád nosím džíny, protože najít vhodné chino kalhoty či pláťáky, které jsou pohodlné, není v nich horko, nejsou super slim a nemusíte je žehlit po každém jednom nošení, je peklo, a tmavé džíny se zúženými nohavicemi přitom vypadají dobře, ale zároveň nepůsobí tolik formálně. K nim jsem si vzal košili s ohrnutými rukávy a pod ni triko, abych ji v tom horku hned nepropotil. Také není příliš dlouhá, tak dobře vypadá, i když není zastrčená v kalhotách.

Tyto Adidasky má už skoro každý a dlouho jsem sháněl něco jednoduchého a originálnějšího, ale když chcete bílé kožené tenisky ve velikosti 48, máte na výběr tyto nebo Nike Air Force 1. A nakonec jsem je musel stejně vrátit a objednat si 49, jak byly malé. Brýle jsou od Blažka a dostal jsem je na přehlídce v rámci MBPFW, a na ruce mám nové švýcarské hodinky Wenger. K obleku mám rád hodinky s koženým řemínkem, na volný čas raději s kovovým, mám dojem, že vypadají sportovněji. A moc se mně líbí kombinace oceli a modrého ciferníku.

Ten kelímek není reklamou. Je to kelímek z tvrdého plastu, kterým Starbucks motivuje svoje zákazníky, aby využívali opětovně použitelné kelímky namísto jednorázových papírových kelímků s ohledem na životní prostředí. Já jsem si jej kdysi koupil, a obvykle si do něj doma dělám kávu nebo čaj "s sebou", když spěchám, do auta, anebo v práci, abych nemusel poponášet porcelánový hrnek. Ve Starbucks jsem dlouho nebyl, ale dokonce nabízí nějakou slevu na kávu, když si přinesete svůj "trvanlivý" kelímek.

Na sobě mám košili Polo Ralph Lauren ze sekáče, triko H&M, Levisky, tenisky Adidas Stan Smith, pouzdro DKNY, sluneční brýle Blažek a hodinky Wenger.

9 komentářů:

  1. Sleduji Vás, tentokrát i okomentuji - sluší jako málokdy.O.

    OdpovědětVymazat
  2. Alexander Wang pravdu dí :D někde jsem teď také četla, v rámci odstraňování nenošeného oblečení ze skříně, že největším mýtusem je "oblečení na doma". Když si tričko nechce člověk vzít ven, proč bych v něm chtěl být doma? Župany a tepláky okej, ale proč se člověk nemůže líbit sám sobě doma?
    Nenapadlo mě to, ale skvěle to zapadlo a svoji dlooouho nenošenou hromádku starých triček jsem konečně vyhodila. Člověk, jak říkáš, by měl vypadat k světu i ve chvílích, kdy si myslí že nikoho nepotká.

    Super jednoduchá a slušivá kombinace všech kousk, barev a odstínů! Hlavně ty vlasy :D A yay za znovupoužitelný kelímek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. ;) Ne, že bych na doma nosil hnusné oblečení, které se mně nelíbí, ale řekněme, že je rozlišuji na župany, pyžama a tepláky, věci na zahradu, úklid a domácí práce, a věci, ve kterých se sám sobě líbím, nemusím se bát v nich vyběhnout do obchodu nebo otevřít pošťačce. :)

      Vymazat
  3. gratulujeme
    stal jste se milióntým módním blogerem, co se nechal zvěčnit s kelímkem kafe v ruce!
    Vyhráváte voučr na galón dýňového kapučína!

    OdpovědětVymazat
  4. Aj ty, Brutus? :(
    Myslela som, že človek Tvojho formátu sa šialenstvu Stárbax vyhne, nie si predsa Pavlína Jágrová.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pointou je to, že kelímek je z tvrdého plastu a vícekrát použitelný, je lehký a tvrdý, takže jej používám na kávu... Myslel jsem, že v článku je to jasně řečeno. V době, kdy jsem si jej kupoval jsem jiný nenašel, a asi si ani další kelímek z marnivosti nebo kvůli haters kupovat nehodlám, protože tento mně stačí. ;)

      Vymazat
  5. Jak smutné, že kdokoliv napíše jiný, než souhlasný názor, je okamžitě označen za haters.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady přece nejde o souhlas nebo nesouhlas. Podle některých je Starbucks něco podřadného, stejně jako lidé, kteří tu kávu pijí, jak je z tónu komentáře patrno. Nevím o tom, že by někde prodávali podobný kelímek, tak jsem si koupil tento. A pro někoho je to těžce stravitelné. :D

      Vymazat