úterý 30. ledna 2018

Vyrobte si vlastní triko s Levi's Print Bar


 photo levis-print-bar_01_zpsko5dgpfp.jpeg

Personalizace oblečení dovedená k dokonalosti, to je nový koncept Levi’s Print Bar, umožňující fanouškům této značky vytvořit si během několika minut svá vlastní trička s motivem loga Levi’s Batwing. Oblečení Levi’s vždy byly malířským plátnem, na němž mohli všichni, od hudebníků přes aktivisty až po hipíky, dobrodruhy a fanatiky módy vyjádřit sami sebe. A Print Bar je novou službou personalizace oděvů, kterou najdete v pražském Levi’s Tailor Shopu na Václavském náměstí 10. 

Motiv Levi’s „Batwing“ je stejně charakteristický pro tuto značku jako „Red Tab” nebo motiv dvou půlkruhů „Arcuate“ na zadních kapsách levisek, a je založen na obrysu zadní kapsy našich kultovních pět set jedniček. Toto logo bylo poprvé představeno v roce 1967 na klasických džínách, nejprve v červeném odstínu a poté v mnoha různých barvách od bílé přes oranžovou až po duhové odstíny každoroční kolekce Levi's Pride.

 photo levis-print-bar_02_zpsj7uox4bf.jpeg

Pomocí dotykového rozhraní na "obřím tabletu" si vyberete z řady různých návrhů Batwing, a jak bude vypadat. Nad logo si můžete přidat vlastní jméno, jméno jednoho z několika měst nebo jeho panoramatu, či můžete logo vyplnit barvou či speciálním grafickým designem, nebo na hruď natisknout minilogo Batwing s iniciály.

 photo levis-print-bar_03_zpscrodlexu.jpeg

V mých uložených Insta Stories se podívejte na to, jak vypadá tisk takového trička. Vytištění a vyžehlení trička je bleskové - celé to trvá asi dvě minuty a stojí 590 korun :)

6 komentářů:

  1. To je super! A dělají to jen na Václaváku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ten stroj na tisknutí mají pouze na Václaváku.

      Vymazat
  2. Bude to tričko někdy i v jiných městech než v Praze?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nevím. Ale vím, že Levi's není řetězec jako třeba Háemko, ale majitelé obchodů si sami rozhodují o tom, jaké zboží budou objednávat, aby se prodalo. Možná zatím nečekají velký zájem v jiných městech. A pokud myslíš, zda budou na výběr i panoramata jiných měst než Prahy, tak to asi jen tak nebude.

      Vymazat
  3. Dobrý den lze objednat i online? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, pokud vím, tak ne... Ale zkuste Levi's kontaktovat, třeba přes jejich účet na Instagramu. 😉

    OdpovědětVymazat