pondělí 8. května 2017

Tvídové sako a ascot tie


 photo tvidove-sako-ascot-tie_01_zpsy3nh4uld.jpg

 photo tvidove-sako-ascot-tie_02_zpscsgwb3ja.jpg

 photo tvidove-sako-ascot-tie_03_zpsx3gcwsvo.jpg

 photo tvidove-sako-ascot-tie_04_zpsiqexvuxf.jpg

 photo tvidove-sako-ascot-tie_05_zps5b5kkhuf.jpg

 photo tvidove-sako-ascot-tie_06_zps2wfmqgjq.jpg

 photo tvidove-sako-ascot-tie_07_zpsc34mlnxl.jpg

 photo tvidove-sako-ascot-tie_08_zpsnskdy9vg.jpg

 photo tvidove-sako-ascot-tie_09_zpsr8yukmif.jpg

I když je květen, máme celkem studené počasí, a tak jsem ještě - a už asi naposledy - vytáhl tvídové sako a rukavice a také svůj nový šátek, nebo ascot-tie, chcete-li. Máte raději chladno nebo už máte té zimy plné zuby a těšíte se, až bude krásně a teplo? :)

Na sobě mám džíny Levi's, tvídové sako H&M, košili Carven, šátek (ascot tie) Scoro Coco, vestu ze sekáče, rukavice Engelmüller, starožitné manžetové knoflíčky a prsten, ponožky Pietro Filipi, rámové polobotky F. L. Popper a náramky z polodrahokamů, ten hnědý z tygřího oka je Lavaliere.

5 komentářů:

  1. Nádhera :) Celková kombinace je super, a hlavně ty detaily ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Prosim te porad. Zdedila jsem hodinky Adec, pry jsou vzacne, a ja tu znacku neznam, nevis o ni neco. Moc diky za odpoved. Google brepta o Japonsku, jenze micha u toho Seiko a Citizen, tak jsem vedle. Dik Vitku. IVA

    OdpovědětVymazat
  3. Dovolil bych si důvěrný dotaz, ve kterém starožitnictví se Vám prosím podařilo koupit onen prsten? Již delší dobu podobný sháním a zatím jsem neměl štěstí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám jej ze starožitnictví v Žitné, hned jak se jde z Karlova náměstí. Je jich tam několik vedle sebe po levé straně a v jednom z nich mají ve výloze spoustu prstenů, odtud je i ten můj. Luxusnější mají pak třeba v Dorotheu, ale jiné než s černým onyxem se většinou shání těžko...

      Vymazat