čtvrtek 20. dubna 2017

V čem spíte?


 photo pyzamo-satenovy-zupan_02_zps8cq3h9gm.jpg

 photo pyzamo-satenovy-zupan_01_zpsr4e1ujoi.jpg

 photo pyzamo-satenovy-zupan_03_zps2fkponxi.jpg

 photo pyzamo-satenovy-zupan_04_zps2ixjf4nv.jpg

 photo pyzamo-satenovy-zupan_05_zpsezte6w0c.jpg

 photo pyzamo-satenovy-zupan_06_zpsg18mozpc.jpg

 photo pyzamo-satenovy-zupan_07_zpsvoduoet1.jpg

 photo pyzamo-satenovy-zupan_08_zpsg4ntisje.jpg

Vždycky jsem upřednostňoval klasická pyžama před trenýrkami a tričky nebo nátělníky. Tedy kromě léta, kdy je horko ;) A také se mně pár mých čtenářů ptalo, jaké pyžamo nosím nebo jak vypadám po ránu. Kdyby toto byl Instagram, byl by zde hashtag #iwokeuplikethis. I když rozdíl mezi ženou a mužem je to, že muž vypadá většinou stejně, možná má jen rozcuchané vlasy, zatímco o holkách se říká, že napřed vstanou, nalíčí se, a pak se vrátí do postele a uděljí si padesát selfíček, z nichž jedno vyberou a dají na Instagram :D

V čem spíte vy? Já ještě nosím "zimní" flanelové pyžamo. Mám jich několik a dostávám je od babičky k Vánocům. Oproti obvyklým řečem o měkkých vánočních dárcích z nich mám vždycky radost, protože krásně hřejí a jsou velice pohodlná a měkká (mimochodem, jsou české značky Luiz). Saténový župan jsem objevil ze sekáči, což vyřešilo můj problém, kde takový sehnat, brož v podobě Martini je z dílny Artěl Glass a pantofle s kožíškem uvnitř Crocs z Urbanluxu.

7 komentářů:

  1. Já mám problém že mám 192cm a koupit pyžamo je docela haluz, většina má zoufale krátké rukávy a nohavice a výrobci tam nejsou schopní ani dát 5cm záložku, aby to šlo prodloužit... Nechápu jak to dělají muži co mají třeba 2m, snad si musí nechat šít i pyžama na zakázku :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tato pyžama rád právě proto, že mně dobře sedí, a to mám 1,94 m :) Koupím si je o číslo větší, takže je trochu volnější (což je na spaní stejně pohodlnější) a je to perfektní!

      Vymazat
  2. Ahoj, mohu se zeptat, kde sháníš tak pěkné brože? Děkuji, Radovan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tato je z Artěl glass, mají obchod v Praze za Kotvou, a jinak se dívám po vetešnictví a podobně... Nacházím na ně náhodou. Anebo se podívej na Aliexpresu ;)

      Vymazat
  3. Prosím, nevíš, kde by se dalo koupit pánské pyžamo z hedvábí? Dělají se vůbec?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedno mám, nebo jsem je možná už rozdal. Jednou se v tom vyspíš a vypadáš, jako by tě požvýkala kráva. Je to hrozné. Mám rád věci, které jsou krásné, i když nejsou úplně praktické, ale toto opravdu ne. Lepší je třeba bavlněný popelín na léto a flanel na zimu :)

      Vymazat
  4. Ja jsem priteli ted koupila k vanocum tyto pyzamove kalhoty - https://www.dopyzama.cz/eshop-12.html tak doufam, ze se mu budou libit ;)

    OdpovědětVymazat