pondělí 15. srpna 2016

Džínová Leviska a vínové polotričko


 photo dzinova-bunda-levis-polotricko-next_01_zpspmftepu8.jpg

 photo dzinova-bunda-levis-polotricko-next_02_zpse7gnyyri.jpg

 photo dzinova-bunda-levis-polotricko-next_03_zpsr7ejltih.jpg

 photo dzinova-bunda-levis-polotricko-next_04_zpsequtblme.jpg

 photo dzinova-bunda-levis-polotricko-next_05_zpsw6fn3k3t.jpg

 photo dzinova-bunda-levis-polotricko-next_06_zps4kflucux.jpg

 photo dzinova-bunda-levis-polotricko-next_07_zps0d6nc4vs.jpg

Rád nosím saka a obleky, ale na druhou na blog dávám fotky také toho, v čem jdu třeba na pivo s kamarády, jako je tomu v tomto případě.

Něco uvolněného - chinos (H&M), vínové polo tričko (Next), tenisky (Nike), přes to džísku Levi's, kdyby bylo večer trochu chladněji a k tomu pár náramků Deltimo. Jsou hezké, mají spoustu variant, a jsou celkem levné.

10 komentářů:

  1. Nemyslím si, že je potřeba ukazovat na blogu outfit džínsky a polotrička, outfit na pivo. Raději ty obleky a saka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale já chci ukazovat i takové outfity, protože je nosím. A ne, aby si moji čtenáři mysleli, že chodím jen v obleku a do luxusních restaurací, nechci si hrát na to, čemu se dnes říká v módní marketingové terminologii "gentleman". Třeba se tím někdo také inspiruje ;)

      Vymazat
    2. Jako ženské se mně líbíš právě takto! Jako gentleman na mě nepůsobíš důvěryhodně, je pozitivní, že umíš nosit i normální hadry.

      Vymazat
  2. A čím se má kdo v tomhle případě proboha inspirovat ? Jediná zajímavá věc tohoto ohozu je fakt, že za levný peníz se dá obléknout celkem vkusně. Jinak to ale ničím opravdu zajímavé není. Tohle nosí miliony lidí po celém světě jako naprosto nudnej casual.
    Nicméně v tomhle bych já osobně na pivo nešel. Když na pivo tak třeba v ohozu, který má na sobě na týhle fotce dle mého názoru nejlíp oblékanej chlap dneška David Backham . V tom je styl a přitom stačí málo - jen triko a džíny.
    http://www.upscalehype.com/wp-content/uploads/2010/08/David_Beckham_Mosley_Tribe_Sunglasses_David_Lindwall_t-shirt_Dior_Homme_Jeans-2.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by ses divil kolik lidí se u nás neumí obléct ani takto. Češi se musí napřed odnaučit nosit jen sportovní a outdoorové oblečení a pak po nich můžeš chtít, aby se oblékali stylově. Takže toto mně nepřipadá vůbec mimo.

      Vymazat
  3. Ahoj, prosím co je to za konkrétní řadu u těch Nike? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, už se mě na to jednou někdo ptal, ale nemůžu to najít, taknse pak podívám doma ;)

      Vymazat
  4. Víťo, tohle Ti sedne perfektně, i styl. Bohužel v tvých oblíbených retro oděvech nepůsobíš jako Poirot, ale spíš jako rumunský překupník nebo něco podobného, a nejsem Tvůj hater, jen můj názor, šmrncovní hadry modernějšího typu Ti sedí víc. Měj se, přeju úspěch a hodně zajímavých a s námi zde sdílených výletů, exkurzí a počinů :)

    OdpovědětVymazat