pondělí 20. června 2016

Letní den v Brně


 photo outfit-brno_01_zps7zywssys.jpg

 photo outfit-brno_02_zpsji90n7mv.jpg

 photo outfit-brno_03_zpscwj5ercw.jpg

 photo outfit-brno_04_zpsbxxyudtp.jpg

 photo outfit-brno_05_zpsdpkawcd5.jpg

O víkendu jsem jsem se úplnou náhodou opět ocitl v Brně. Odpoledne jsem navštívil floristický ateliér TAMASVIGH, kde jsme si to odpoledne mohli za cenu květin sami uvázat kytici, a k tomu jsme popíjeli pivo, a pojídali výborné mini hamburgery s bůčkem pečeným v cherry cole, nakládanou okurkou v limetkové šťávě, koriandrem a sekanými oříšky a lahodnou domácí zmrzlinu.

Musím říct, že mě to květinářství (floristický ateliér) zaujalo. Nenajdete tam gerbery s dráty a takový ten klasický výběr květinářství, kde vám do kytice navíc nacpou mini slunečnice, česnek, obilí a nějaké drahé plastové hlouposti na tyčinkách. Tamás Vígh je kombinuje nádherné květiny z vlastních skleníků s lučním kvítím a třeba bylinkami, do originálních kytic.

Na sobě mám kraťasy H&M, košili bez límečku ze sekáče, hodinky Lacoste, kožené boat shoes Gant (a v nich neviditelné ponožky Tezenis, které jsou na léto ideální!), sluneční brýle Mango a pouzdro Givenchy.

Fotky pořídila kamarádka mým Huawei P9, který má opravdu skvělý foťák :)

4 komentáře:

  1. Víťo, znáš Kvítí z lesa? Mám ho ještě raději než Tamasvigh, ten je na mě až příliš hipsterský ;-) Kvítí dělá nejkrásnější květiny, i na zakázku - nechávala jsem tam kamarádce dělat kytici laděnou do tmava na tematickou párty a byla úchvatná! https://www.facebook.com/kvitizlesa/?fref=ts

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znám, už kdysi dávno jsem se na ně díval, ale připadalo mně až příliš luční - jako když si je nasbíráš na louce. A to bych šel raději na tu louku...

      Vymazat
  2. Dobrý den, Vítku. Je mi zřejmé, že se snažíte Huawei P9 chválit jak to jen jde, avšak musím říci, že od té doby, co s ním fotíte fotky pro blog, máte na nich poněkud "přepálenou" hloubku ostrosti - oku to bohužel příliš nelahodí (např. na obrázcích výše se Vám košile "propíjí" do pozadí).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už s ním fotit celkem umím, ale když jej někomu půjčím, není to ono :)

      Vymazat