úterý 29. března 2016

První opravdu jarní den tohoto roku


 photo bunda-barbour-adidas-zxflux_01_zpsevtngppn.jpg

 photo bunda-barbour-adidas-zxflux_02_zpsqrbrtrgd.jpg

 photo bunda-barbour-adidas-zxflux_03_zpstwo0cf0k.jpg

 photo bunda-barbour-adidas-zxflux_04_zpsbzcv2to0.jpg

Na velikonoční pondělí bylo opravdu krásné počasí, takže naše grilování u kamarádky se nám velice vydařilo! Poprvé bylo krásně a teplo, a dalo se sedět venku. Poprvé jsem měl letos kotníkové ponožky, lehkou bundu a na trávníku jsme si užívali první hřejivé paprsky jarního slunce. 

Prošívanou bundu Barbour už mám nějakou dobu (a v Myslbeku už mám vyhlédnutou novou!), stejně tak džíny Levi's Commuter a tričko Gant. Sluneční brýle Italia Independent s jakoby sametovými obroučkami jsem dostal od jednoho čtenáře mého blogu :)

 photo bunda-barbour-adidas-zxflux_05_zpskaavgasf.jpg

 photo bunda-barbour-adidas-zxflux_06_zpsegc3kf49.jpg

Mám ale nové boty, Adidas Zx Flux. Našel jsem je na Ringit.cz, kde mají překvapivě velký výběr sportovních bot ve velkých velikostech, takže i lidé s nohou velikosti 48 jako já si tam vyberou. Kromě toho nabízí také spoustu oblečení a doplňků značek jako Adidas, Nike, Puma, O'Neill nebo Reebok. Tyto boty jsem měl vyhlédnuté už dlouho, ale výběr bot ve vlajkové prodejně Adidas v Praze na Příkopě je tristní, takže mně nezbývalo, než se po nich podívat na internetu (a ve velikosti 48), a podařilo se mně to. Jsou neskutečně pohodlné a už se těším na další teplé dny, kdy je budu moci nosit s holými kotníky :)

8 komentářů:

  1. nezlobte se na mě, ale nemáte v tom moc narvané ty stehna? Jste chlap jak hora, ale možná pro jiný typ kalhot.....Jane P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám svalnatá stehna a myslím, že v užších nohavicích vypadají lépe než v rovných a volných, to ještě více rozšiřuje.

      Vymazat
  2. https://www.youtube.com/watch?v=eHnGwDy2y6s But baby... I can dance... ;)

    OdpovědětVymazat
  3. "Už se těším na to, až je budu moci nosit holými kotníky." Eh, kdyby to řekla útlounká dívčina, dobrá. Ale mužský kotník odhalený takto prvoplánovým způsobem mi připadá spíš směšný. Vypadáte, jako byste neměl na ponožky, nebo je úmyslně sundal, protože čekáte velkou vodu (proto taky ty srolované kalhoty, že?). :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidím, že asi šest roků starý trend k nám ještě nedorazil.

      Vymazat
  4. neřešila bych ani to, že je v něčem narvaný. přítel je hokejista a bohužel má také silná stehna a ve VŠEM je má obtažená. nicméně mne opět irituje ten knír, Víťo. fakt si nemohu pomoci :D

    OdpovědětVymazat