pondělí 15. února 2016

Outfit z after party otevření obchodu COS


 photo cos-afterparty-outfit_01_zpstkufm9yl.jpg

 photo cos-afterparty-outfit_03_zpsnupayfsa.jpg

 photo cos-afterparty-outfit_04_zpsckroeubl.jpg

 photo cos-afterparty-outfit_05_zpsclrscgf9.jpg

 photo cos-afterparty-outfit_06_zpsiybyytzx.jpg

 photo cos-afterparty-outfit_07_zpsppcwmr0j.jpg

 photo cos-afterparty-outfit_08_zps2ienm5gw.jpg

Minulý týden jsem psal o otevření obchodu COS v Pařížké ulici. Večer se pak v DSC Gallery konala after party a tady jsou fotky toho, co jsem měl na sobě.

Vzal jsem si svůj oblíbený bavlněný fialový smoking H&M, které nosím na akce, které nevyžadují smoking, a kde chci vypadat chic a poněkud nekonvenčně, a tak jej kombinuji jej s neformálními prvky.

Tady k němu mám bílé tričko COS, které jsem si předtím koupil, tenisky Nike a fialové ponožky s bílými puntíky Happy Socks z Urbanlux.cz. Do klopy jsem si připnul brož Artěl v podobě sklenky s Martini a na ruce mám HuaweiWatch, které si teď také můžete vyzkoušet! :)

9 komentářů:

  1. Super brož a ponožky! :D Je pěkné jak ty ponožky barevně ladí se sakem, to se vám povedla fajn kombinace.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty ponožky jsou parádní! :) A hezky se hodí k fialovému smokingu.

    OdpovědětVymazat
  3. Nemohu si pomoci, ale nosit k saku tričko nebo tenisky, či snad oboje (bez ohledu na původ výše zmíněného) mi připadá jen jako známka absolutního buranství a neestetiky.
    Osobně zastávám názor, že stupně odívání jsou: polobotky & polokošile; polobotky & košile; sako & polobotky & košile; totéž ale s vázankou; smoking; frak (žaket - záleží na hodině). Nejhlouběji pod tím kdesi dole leží džíny, tenisky, trička, mikiny a jim podobné části šatníku.

    Omlouvám se za poněkud méně zdvořilé výrazy v prvním odstavci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Absolutní buranství je nošení saka a tenisek do divadla nebo na společenské událost. Nošení saka a tenisek se říká móda. Také mám rád Panství Downton a doby Gutha-Jarkovského, ale myslím, že doba pokročila a poměry a móda se poněkud změnily...

      Vymazat
  4. Muzu se prosim zeptat, jaky typ jsou ty tenisky? Diky

    OdpovědětVymazat