pondělí 8. února 2016

Parfémová voda Yves Saint-Laurent L'Homme Parfum Intense


 photo parfem-ysl-homme_01_zpscu2m5lt0.jpg

 photo parfem-ysl-homme_02_zpsnjxicbdu.jpg

 photo parfem-ysl-homme_03_zpsq3a7gwo4.jpg

 photo parfem-ysl-homme_04_zpssuij6m7w.jpg

Sice používám vždy více parfémů současně, ale zrovna mně všechny dochází a tak jsem se sháněl po nějakém levnějším, ale ne laciném parfému. Až jsem si vybral Parfémová voda Yves Saint-Laurent L'Homme Parfum Intense. Je to parfémová voda, takže má výraznější a déle držící vůni, kterou tvoří směs dřevitých tónů, koření a citrusů. Ta se ukrývá v krásném válcovitém flakonu s mohutným šestihraným stříbrným uzávěrem.

Nakupoval jsem jen podle popisu vůně a tato mě zaujala. Hlavě parfému dominuje bergamot a černý pepř, jemně cítíte citronové tóny. Srdce parfému ukrývá artemisiu a pomerančové květy. Pak se rozvoní ambra a dřevité tóny, které tvoří základ parfému. 

Jsem s ním velice spokojený, něco takového jsem hledal. První dojem je nasládlý a jemně kořenitý, ale pak ta sladkost ustoupí a vy (a vaše okolí) ucítí rafinovanou vůni dřeva mísící se s pikantním pepřem a jemným nádechem exotických květů. Flakon o obsahu 100 ml parfému Yves Saint-Laurent L'Homme Parfum Intense jsem koupil za necelých patnáct stovek a myslím, že jsem dostal dost muziky za málo peněz :)

1 komentář: