středa 4. listopadu 2015

Podzimní hydratace - kosmetické oleje


 photo kosmeticke-oleje_01_zpswbtxagri.jpg

Hydratace je důležitá, o to více v tomto nevlídném, chladném podzimním počasí. Proto pro vás mám několik tipů na kosmetické oleje pro použití na všechny části těla :)

 photo kosmeticke-oleje_02_zpszygbyfkh.jpg

 photo kosmeticke-oleje_03_zpsu0pqiwbm.jpg

 photo kosmeticke-oleje_04_zpsvu47jbt0.jpg

Na produkty Nuxe jsem slyšel samou chválu, především jejich l'huile prodigieuse, kosmetický olej, který lze používat na pokožku, pleť i vlasy. Používám jej po sprše na tělo, před spaním na ruce. Nanáší se pomocí rozprašovače, takže použití je opravdu jednoduché. Trochu mně vadí, že je parfémovaný - nějak jsem si to neuvědomil. Ale je to jen jemná, nevtíravá vůně, kterou lehce přebijete svým parfémem, pokud jej použijete ráno. Při použití večer pak příjemně voníte :) Rychle se vsákne, takže se můžete hned po sprše obléct jako obvykle. Hydratuje pokožku, což je zvláště v těchto chladných dnech třeba! Koupíte třeba na Parfemy-Elnino.cz.

 photo kosmeticke-oleje_05_zpsrkmabmno.jpg

 photo kosmeticke-oleje_06_zpshsfrtvsj.jpg

 photo kosmeticke-oleje_07_zps77pd1qux.jpg

O tomto olejíčku na vousy a na knír Burroughs beard oil jsem již psal. Je skvělý jak na kníry, tak na plnovous či několikadenní strniště. Má krásnou zemitou vůni a stačí rozetřít pár kapek v dlaních či mezi prsty a nanést na vousy a vmasírovat. Vyživuje vousy a pomáhá, aby byly zdravější, silnější a jemnější. Seženete v Gentleportu v Pánské pasáži. 

 photo kosmeticke-oleje_08_zpswsup4yzr.jpg

 photo kosmeticke-oleje_09_zpsbccn8xvh.jpg

 photo kosmeticke-oleje_10_zpsqgkinx6x.jpg

Tento pečující olej Clinique Turnaround Revitalizing Treatment Oil používám již nějakou dobu a nemůžu si jej vynachválit. V poslední době jej používám častěji, abych se chránil nevlídnému podzimnímu počasí. Jako u všech olejů stačí nanést jen pár kapek, abyste nebyli příliš mastní, a vmasírovat do pokožky pleti. Nejvíc mě baví právě nanášení - pomocí kapátka :) Pleť vyživuje a vrací jí zdravý, prozářený vzhled. Zadržuje v pokožce vlhkost, zlepšuje i texturu, a pleť pak vypadá nadýchaněji a je jemnější. Vypadá více svěží, hladší a prozářená zevnitř. Hodí se pro všechny typy pleti, stojí asi devět stovek a vydrží opravdu dlouho. 

 photo kosmeticke-oleje_11_zpsdhoiwrkn.jpg

2 komentáře:

  1. Nuxe chcem vyskúšať už nejaký čas, snáď sa k nemu dostanem ešte tento rok... Ja mám celkom rád pleťový olej Dr. Hauschka, ktorý používam od leta a celkom mi vyhovuje. Teraz mi pribudol jeden od Clinique, som zvedavý na jeho účinky :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ten l'huile prodigueuse mám a nemůžu si jej vynachválit! :)

    OdpovědětVymazat