pondělí 2. listopadu 2015

Moje vysněné Nike Roshe Run


 photo nike-roshe-run-cerne-sako_01_zpsjje4owje.jpg

 photo nike-roshe-run-cerne-sako_02_zpsll9ozqgd.jpg

 photo nike-roshe-run-cerne-sako_03_zpsjfzon0nv.jpg

 photo nike-roshe-run-cerne-sako_04_zpseqf8vms8.jpg

 photo nike-roshe-run-cerne-sako_05_zpsgxxeqsgw.jpg

 photo nike-roshe-run-cerne-sako_06_zps0amuhwim.jpg

 photo nike-roshe-run-cerne-sako_07_zpswm3kxtuz.jpg

 photo nike-roshe-run-cerne-sako_08_zpsfpnlga1z.jpg

Už několik let toužím po sneakers Nike Roshe Run v černé s šedou nebo bílou "fajfkou", ale nikde se mně nedařilo je sehnat a v e-shopu byly vždycky vyprodané. Nejvíce mě zaráželo, že je neměli ve vlajkovém obchodě Nike Na Příkopě. "V takové velikosti je nemíváme", odpovídali mně pravidelně s úsměvem (jako že je k smíchu, že mám tak velkou nohu).

Pak jsem objevil Footshop v té velké bílé budově na Bubenské 1 u Strossmayeráku v Praze Holešovicích. Překvapilo mě, že měli docela velký výběr sneakers v mojí nadměrné velikosti 47,5 nebo 48 a ne jen ty obyčejné, spíše ty hezké a limitované kolekce. Velký výběr i ve velkých velikostech a ještě mně slibovali, že příští kolekce bude běžně i ve velikostech 47 a 48 :) A příjemná obsluha, i když jsem si ke zkoušení žádal spoustu různých modelů sneakers podle mého výběru, který jsem si předtím udělal v e-shopu Footshopu a pak jsem si koupil ty jedny - moje vysněné Nike Roshe Run.

Fotili jsme minulý týden cestou na večírek, když bylo ještě teplo - chtěl jsme si nové Nike Roshe Run užít, dokud je na ně počasí :) Vzal jsem si je k černému saku a džínám H&M, k tomu košili C&A a kabát Daniel Hechter. To je moje oblíbená kombinace na každodenní nošení - košile nebo triko, sako a džíny nebo kalhoty a k tomu tenisky. Když chci vypadat elegantněji, beru si polobotky, ale tenisky dodají outfitu takový uvolněnější ráz, i když je zbytek outfitu elegantní.

11 komentářů:

  1. čau, to sako na poslední fotce chytá prach nebo takové ty textilové cumlíky? Je to tam dost vidět

    OdpovědětVymazat
  2. Nikdy nepochipím nahé kotníky v kombinácii s oversize zimným kabátom...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Píšu, že je to z doby, kdy bylo ještě teplo a kabát jsem si vzal na večer, kdyby se ochladilo. A když se chystám strávit večer ve vytopené místnosti, přežiju cestu z taxíku do baru i bez ponožek.

      Vymazat
    2. Ženy, které si v únoru berou páskové sandály bez punčoch ke krátkým lehkým večerním šatům s holými zády s kabátem ti divné nepřipadají? :) Na ples takto chodí spousta holek, tak nechápu, proč tak někoho pohoršují holé kotníky u muže.

      Vymazat
  3. Víťo, prosimtě já tě respektuji jako módního bloggera, ale za to co píšeš na Vývařovnu tě fakt nechápu. Proč? Co ti ty holky udělaly? A má to bejt vtipný?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že inteligentnímu člověku je jasné, že ty komentáře nepíšu já. Ti méně chápaví si mohli přečíst moje reakce na tyto komentáře, kde říkám, že se za mě někdo vydává. A laskavě přestaň spamovat a neustále sem přidávat stále ty stejné komentáře na toto téma. Děkuji!

      Vymazat
  4. Cele se mi to libi a ano, precetla jsem komentare vys a chapu pocasi atd....,ale i mne tam ty hole kotniky vadi, mozna nezvyk? Ale nejak mi nesedi. M

    OdpovědětVymazat
  5. Vito, vysvetlete mi prosim svuj nazor na modu botasek k cemukoliv, ke kabatum, kalhotum, sakum, satum....ja VIM, ze je to v mode, ano je...( a osobne si myslim, ze je to takova ta tendencni blbustka, podle ktere si za dvacet let rekneme...jee tvl, patnacty leta jednadvacateho stoleti..) ale proc...proc! Proc to zeny nosi k satum, i celebrity... Proc a kdo zboril nejvetsi faux pas co se muze stat a jde na ples v botaskach?

    Osobne je mi to jedno, jen je vtipne, ze to nosi predevsim modni blogeri, kterym pohodli a nereseni obleceni neni vubec vlastni....:) takze argument o pohodlnosti neberu, asi je to spis jen smesny..Karl Lagerfield si neco vymysli, a hned se to ovsemze hodi..i kdyby to vypadalo jako pest na oko

    Je mi to fuk, nikdo me nedonuti to nosit, jsem dama....ale opravdu netusim co se stalo a proipada mi to jako nejake hit sunt leones v myslich lidi, kteri se radi oblekaji modne. :) no nic, jen takovy postreh :)

    OdpovědětVymazat
  6. No... Já tenisky nosím ve volném čase. Ano, beru si je třeba ke kalhotám a saku, možná bych si je vzal k obleku, ale vždycky jen na neformální události. Na ples, který si žádá společenský oděv, bych si je nikdy nevzal. Proč je ale celebrity nosí k večerním šatům na plesy, netuším. Možná aby šokovaly?

    OdpovědětVymazat