pondělí 30. listopadu 2015

Box for King - balíček originálních věcí pro muže


 photo box-for-king_01_zpss0ctwwdp.jpg

Nedávno jsem se dověděl o novém projektu Box For King a minulý týden tento první (a speciální) vánoční box přistál v mé schránce. Krabice ukrývá pět krásných drobností, z toho čtyři pochází od českých návrhářů či výrobců. Šest malých radostí, které jistě potěší každého muže :)

 photo box-for-king_02_zpsegtamkcx.jpg

 photo box-for-king_03_zpsnaikj03a.jpg

 photo box-for-king_04_zps4hzehkpa.jpg

Box je kartonová krabice, po jehož otevření najdete obsah zabalený balicím papírem, přelepeným nálepkou s logem Box for King. Moc hezké! A co ve vánočním Box for King najdete? 

 photo box-for-king_05_zpspxdynuzy.jpg

 photo box-for-king_06_zpsojvrsrf1.jpg

Sox for King ve vánočních barvách červené, zelené a bílé, od českého výrobce Coolsocks.cz. Já osobně si tyto barvy spojuji s Vánoci a už se těším, až si je vezmu na sebe! :)

 photo box-for-king_07_zpstddcvsgr.jpg

 photo box-for-king_08_zps5xgvwdn2.jpg

Českou značku Jolly Lapel možná znáte jako tvůrce květinových ozdob z plsti do klop sak. Dělají však také ručně vyráběné korálkové náramky, které jsou již nějakou dobu trendy doplňkem pánských outfitů. 

 photo box-for-king_09_zpscrg7jmji.jpg

 photo box-for-king_10_zpsmrjodzsq.jpg

O českém designovém papírnictví Papelote jste pravděpodobně již také slyšeli. Součástí vánočního Box for King je také diář na rok 2016 s šitou vazbou a barevnou obálkou. Je velice tenký a lehký, takže se vejde do každé kapsy a přitom je prostorný. Na levé straně najdete jeden měsíc rozdělený na dny, napravo pak volné linky na poznámky. Kalendář zajistíte modrou gumičkou a uvnitř najdete kapsu na drobnosti.

Sice mám svůj diář Louis Vuitton a zápisník s vyraženým logem mého blogu od Penshop.cz, ale protože co si nenapíšu, to ihned zapomenu a navíc musím mít všechno detailně poznamenáno, zapojím i tento diář Papelote, kam si budu psát dlouhodobé plány a důležité termíny na příští rok. 

 photo box-for-king_11_zpsotxsf6z7.jpg

Protože pocházím z Moravy, nemám o ovocné pálenky nouzi. Ale kdybych už si měl vybrat výrobce skvělých pálenek, volil bych Žufánka. Seznámil jsem se s ním digestivem (hruškovicí) po opulentním menu v Čestru a moc mně zachutnala. Ale úplně si mě získal jeho OMG ginem, který je prostě skvělý. Má 50% vol. a je vyráběna trojnásobnou destilací a v limitovaném množství ze švestek z vlastních sadů v CHKO Bílé Karpaty.

 photo box-for-king_12_zpsv3mhnd7z.jpg

Další součástí Box for King je luxusní pánský sprchový gel a šampon od legendárního londýnského holičského salónu a výrobce pánské kosmetiky Taylor of Old Bond Street s tradicí od roku 1854. Nádherně voní santalovým dřevem a budete vonět ještě dlouho po umytí.

 photo box-for-king_13_zpsojm3wli8.jpg

Na tomto projektu se mně líbí hned několik věcí. Tak třeba za prvé, přináší do našeho povědomí české výrobce. Spousta věcí, které u nás šly sotva koupit už nyní dělají čeští výrobci (třeba vázací motýlky, kšandy, barevné ponožky, ...) a proto jsem rád, že se o nich dozvím.

Balíčkem Box for King můžete udělat radost svému milému muži - nebo muži mohou udělat radost sami sobě tím, že si objednají box s doplňky, které se každému z nich hodí, které jistě upotřebí, a které je budou každý měsíc těšit :)

Pokud vás tento projekt zaujal nebo třeba ještě nemáte vánoční dárek pro vašeho milého, objednejte vánoční Box for King za výhodných 790,- korun (přičemž hodnota balíčku je mnohem větší!). Vánoční Box for King musíte stihnout objednat do neděle 13.12.2015 pokud chcete, aby box stihl přijít ještě před Vánoci ;)

Od 1. ledna 2016 je v plánu celkové spuštění projektu, od kdy můžete objednávat jak box na daný měsíc, tak také předplatné na 3 a 6 měsíců a také box přímo na téma, které si sami vymyslíte. Od 1.1. do konce ledna tedy budete moci objednávat boxy, které pak obdržíte do 15. února 2016 (takže byste rovnou měli krásný dárek na sv. Valentýna :)

2 komentáře:

  1. Ach jo, proč mám kolem sebe jen samé burany, co by z celého balíčku ocenili jen tu slivovici?! Byl by to býval pěkný dárek... škoda no :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji tedy nechat si udělat balíček přímo u Žufánka :D

      Vymazat