úterý 27. října 2015

Balmain Homme


 photo balmain-homme_01_zpsfhwcrpb9.jpg

 photo balmain-homme_02_zpsk2lacjk9.jpg

 photo balmain-homme_03_zps3folbfgk.jpg

 photo balmain-homme_04_zpsytvc2mh8.jpg

Zatímco H&M co nevidět pustí do obchodů kolekci (respektive pár kousků, které budou pryč dřív, než řeknete Balmain), kterou vytvořilo ve spolupráci s Oliverem Rousteingem, příznivci vůni módního domu Balmain se mohou radovat z nového parfému, který spatřil světlo světa letos v červnu.

Flakon je jednoduchý, ale přitom elegantní, silný a maskulinní. Tvoří jej kombinace temně modrého skla a matně šedého kovu, které dělí tenká červená linka. Na „ramenou“ flakonu jsou výložky s hvězdičkami; připomínají vojenskou uniformu a zrcadlí tak ikonické kreace módního domu Balmain. Víčko zdobí knoflík s orlem, symbolem síly a svobody.

Vůně Balmain Homme je dřevitá a kořeněná a stojí za ní parfumér Olivier Pescheux. Nejprve ucítíte svěží bergamot, okořeněný smyslným šafránem a muškátovým oříškem. Po nějaké době se rozvoní kůže, tóny listů fialek a nasládlé jablko. Základ parfému tvoří sladké fazole tonka, které zvolna přechází do mechu a cedrového dřeva. Je to maskulinní vůně, která má evokovat sílu, smyslnost a svůdnost.

Balmain Homme koupíte exkluzivně v parfumeriích Marionnaud nebo na Sensualite.cz, 100 ml stojí 2.290,- Kč.

2 komentáře:

  1. to môže voňať skvelo, ja milujem bergamot :)

    OdpovědětVymazat
  2. Znám a pro mě ideální vůně na konec podzimu, začátek zimy..není totiž ještě tak těžká, no stejně tak není ani příliš exotická..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat