pondělí 25. května 2015

New in: Gucci tote bag


 photo gucci-taska_01_zpsbpjfevjr.jpg

 photo gucci-taska_02_zpshuimsgzd.jpg

 photo gucci-taska_03_zpsp18tuxzw.jpg

 photo gucci-taska_04_zps28o8c9am.jpg

 photo gucci-taska_05_zpsdnqlmycy.jpg

Když si koupíte něco hezkého a hezky vám to zabalí, máte radost hned dvakrát. Když tu věc rozbalujete a pak radost ze samotné věci.

V lednu jsem si koupil krásnou koženou tašku Furla Uomo a chtěl jsem k ní nějakou uvolněnější alternativu. Zalíbila se mně tote v kombinace plátna s nenápadným monogramem a koženými detaily od Gucci. Už dlouho jsem po ní pokukoval, tak jsem se vypravil do Pařížské. 

Nemohl jsem se rozhodnout, jestli si vybrat tu z hnědého plátna s tmavě hnědými koženými detaily nebo modrou. Nakonec měli v butiku Gucci jen tu modrou. Hnědou by mi sice objednali, ale už jsem si vybral. Co říkáte? :)

9 komentářů:

  1. Alespoň že je to Gucci a žádná LV, kterých jsou, jak u dámského tak i pánského osazenstva, mraky!

    OdpovědětVymazat
  2. ta taška je krásná, ale kde bydlíte? ten krb a židle...
    podobných věcí jsem si všiml na Vašich fotkách už dříve. A nadchli mne.

    OdpovědětVymazat
  3. Taška sama o sobě se mi líbí, doufám, že ji v budoucnu ukážeš jako součást nějakého konkrétního outfitu, na to se těším. :) A taky si užívám vybalování, jako malá... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taška krásná, ale moc nevím kam bych takový typ tašky nosil. Na nákup k ničemu - vejdou se do toho tipuju tak 2 svačiny. A někam na procházku na trochu pití, peněženku apod. mi přijde daleko vhodnější malý messenger přes rameno. Na notebook taky těžce nepraktické kvůli váze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se do ní vejde vše, co potřebuji. Pokud tobě ne, předpokládám, že si pořídíš nějakou jinou, větší, která ti bude vyhovovat ;) A dnes jsou i malé a lehké počítače, jako třeba Asus Zenbook UX305, o kterém jsem před nějakou dobou psal...

      Vymazat
  5. ahoj, můžu se zeptat na cenu ?

    OdpovědětVymazat
  6. Ještě by to chtělo foto nositele :) Už vím, koho mi připomínáš, pokud jsi v normálním stavu (myslím bezvousý gentleman) - tohoto vizuálně zajímavého muže:
    https://www.pinterest.com/pin/435019645227281155/

    OdpovědětVymazat
  7. Taška je krásná a myslím, že je unisex? Viděla jsem teď stejnou i na jedné dámě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, možná ji mají i mezi dámskými taškami, ale v pánském oddělení ji mají jak v e-shopu, tak v Pařížské, kde jsem ji kupoval. Na druhou stranu je zcela běžné, že ženy nosí pánské věci a když je pak někdo vidí u mužů, připadá jim to podivné...

      Vymazat