čtvrtek 28. května 2015

Šedé sako a motýlek Evermo


 photo motylek-evermo_01_zpsnplfmjqt.jpg

 photo motylek-evermo_02_zps1md51r9a.jpg

 photo motylek-evermo_03_zpso5urwslj.jpg

 photo motylek-evermo_04_zpsndmmfgfd.jpg

 photo motylek-evermo_05_zpsumvvhf3c.jpg

 photo motylek-evermo_06_zpsvew0ta11.jpg

Také už se těšíte na teplejší dny? Letošní jaro je poněkud chladné, takže jsem (snad naposledy) vytáhl toto hřejivé vlněné sako. K němu jsem si vzal světlé kalhoty, bílou košili a nového motýlka Evermo. Chtěl jsem nějaký motýlek na denní nošení, je hedvábný a nejvíce se mně asi líbí, že si při nákupu vyberete svoji velikost (jako u košile), takže se nemusím potýkat s přezkou na úpravu velikosti. Vždycky s tím zápasím, protože je občas těžké motýlka uvázat, když se snažíte uvázat hezký uzel a zároveň musíte hlídat, aby správně seděl. A moje první vázací motýlky byly vintage a také žádnou přezku neměly, tak jsem si na zavzpomínal... Kromě toho je krásný, co říkáte? S ním jsem si vybral také kapesníček, rovněž z hedvábí.

Na sobě mám šedé sako ze sekáče, košili Joop, kalhoty H&M, motýlek a kapesníček Evermo, ponožky z Le Premier v Pánské pasáži a boty Alfred Sargent.

5 komentářů:

  1. Pěkný motýlek a ještě pěknější kapesníček. Jinak hedvábní motýlci jsou nej, skvěle se vážou =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  2. sako trošku nepadnoucí,což je škoda, protože jste typ muže, který módu zná a toto mu sluší. Ach jo a přitom všechno jinak tak pěkně sladěne.. Jo a knírek bomba:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že mně sedí dobře. Ale je z měkké látky a krčí se, takže to občas vypadá nehezky. Nejraději bych nosil "vyztužená" saka jako bývala kdysi. Ale je v nich horko a moc je dnes nevidíte...

      Vymazat
  3. Sako je moc krásné, jen mám pocit, že ty rukávy by mohly být malinko delší. Barevně hezky ladí s motýlkem.
    A u těch kalhot se mi zase zdá, že kdyby byly o číslo větší vypadalo by to lépe. Ale možná je to jen můj pocit...

    OdpovědětVymazat