pondělí 27. dubna 2015

Outfit z Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu


 photo 5533d43398dba_medium_zps5mh7mtce.jpg

 photo 5533d3f2640cd_medium_zpslftb8baz.jpg

 photo 5533d40dd9a59_medium_zpsf7uzvabo.jpg

Tady jsou fotky outfitu, ve kterém jsem se byl podívat na nedělní přehlídky Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu asi před měsícem... Na sobě mám sako H&M, džíny Avant Première, košile Seidensticker, kabát Burberry, boty Nike, hedvábný kapesníček z Le Premier v Pánské pasáži a pouzdro Givenchy.

Fotil mě Kuba Feranec pro MDLS.cz, díky! :) Fotí teď hodně street style a na jeho stránce najdete spoustu inspirativních fotek.

9 komentářů:

  1. Škoda, že to až bije do očí, jak to sako táhne. Jinak je to super, pěkné barvy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevýhodou toho kabátu je to, že nemá hladkou podšívku, takže i když je v něm dost místa na oblek, o bavlněnou látku saka hrozně drhne a sako pořád "posunuje."

      Vymazat
  2. Krásný outfit, hezky jsi to sladil. A závidím ti psaníčko Givenchy!

    OdpovědětVymazat
  3. Super, moc ti to sluší, jen kalhoty bych neohrnovala. Vím, že se to teď tak nosí, ale myslím, že pro tvojí postavu to není ideální. Jinak barvy krásně sladěné. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono se to tak nosí, protože je příjemné, když je teplo a máš holé kotníky. Anebo když máš nové džíny a bílé boty a nechceš, aby ti je modrý denim obarvil ;)

      Vymazat
  4. To sako má krásnu farbu!
    Clutch myslím komentár nepotrebuje, je top!

    Ľuboš
    BlackBloodedBoy

    OdpovědětVymazat
  5. Kombinace je to naprosto skvělá, stylová. Akorát že nemáš oko na kalhoty - máš sklony nosit takový, kterýs nosil jako klučík, jenže teď se z tebe stal kus chlapa a potřeboval bys jinej střih.

    OdpovědětVymazat